Γαλατάς Mtb-Road Race

MTB Γέρακας Vol.1

Bike Odyssey

Κάτω Τιθορέα Mtb Race

MTB Γέρακας Vol.2

Η διοργάνωση του "Κάτω Τιθορέα MTB Race 2018" πραγματοποιείται σε συνεργασία των παρακάτω συλλόγων:

 

erifereia"Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας"

 Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας είναι μία διοικητική περιφέρεια στο γεωγραφικό διαμέρισμα της Κεντρικής Ελλάδας στην Ελλάδα. Συνορεύει με τις περιφέρειες Θεσσαλία στα βόρεια, Δυτική Ελλάδα στα δυτικά και νοτιοδυτικά, και Αττική στα νοτιοανατολικά. Ο Κορινθιακός κόλπος βρίσκεται στα νότια και το Αιγαίο Πέλαγος στα ανατολικά. Η περιοχή κατοικείται από την εποχή του λίθου, όπως δείχνουν τα ευρήματα στην Αλίαρτο, στη Χαλκίδα, στα Ψαχνά και σε άλλες περιοχές.

 


 

dimos "Δήμος Αμφίκλειας - Ελατείας"

 

 Ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας είναι δήμος της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Αμφίκλειας, Ελάτειας και Τιθορέας. Η έκταση του νέου Δήμου είναι 493,5 km2 και ο πληθυσμός του 10.922 κάτοικοι, σύμφωνα με την Απογραφή του 2011. Έδρα του Δήμου ορίστηκε η Κάτω Τιθορέα.

 


 

sfragida

 "ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ." (Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα)

 

 Η φιλοσοφία του  «Συλλόγου Φίλων Αθλητισμού Γέρακα» όπως δηλώνει και το όνομά της κινείται γύρω από τις αθλητικές δραστηριότητες.  Πρόκειται για αθλητική δραστηριότητα κυρίως σε προπονήσεις αλλά και αγώνες ορεινής ποδηλασίας και τρεξίματος, multisports κ.ά.

 

 


 

filopoimhn fionos

"Πολιτιστικός - Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάτω Τιθορέας «Φιλοποίμην Φίνος» "

 

 Ο Πολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάτω Τιθορέας «Φιλοποίμην Φίνος» ιδρύθηκε το 2011 και αποτελείται από άτομα όλων των ηλικιών από την περιοχή της Κάτω Τιθορέας. Είναι ένας θεσμός που στοχεύει γενικά στη πολιτισμική πρόοδο του τόπου. Η επίτευξη του σκοπού αυτού γίνεται κυρίως με τη διοργάνωση πολιτιστικών δρωμένων, την επιμόρφωση, τον εθελοντισμό, τις εξωραϊστικές δράσεις και με την ενεργοποίηση της νεολαίας κάτω των 18 ετών παράλληλα με την παλιννόστηση των ενηλίκων νέων, φοιτητών και σπουδαστών. Τέλος, η πρόεδρος του συλλόγου αυτού είναι η Λίγνου Βαμβακούλα Ελένη.

 


 

dsgdf"Α.Π.Σ. Κιφισσός Κάτω Τιθορέα" (Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος)

 

 Ιδρύθηκε το 1947 και ο τωρινός πρόεδρος του ποδοσφαιρικού συλλόγου είναι ο Θανάσης Θωμάς.

 

 


 

logo syl3"Σύλλογος Γυναικών Κάτω Τιθορέας"

 

 Ο Σύλλογος Γυναικών Κ.Τιθορέας ιδρύθηκε το 1984 κι έχει μία επιτυχημένη πορεία στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου. Οι εκδηλώσεις που διοργανώνει κάθε χρόνο είναι: εκθέσεις ζωγραφικής, διαλέξεις επιστημονικού και κοινωνικού περιεχομένου, φεστιβάλ ελληνικών παραδοσιακών χορών, λαογραφικές εκθέσεις, μουσικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις και άλλα. Η μέριμνα και η φροντίδα για την διατήρηση των παραδόσεων είναι το πρωταρχικό ενδιαφέρον του. Τέλος, η πρόεδρος αυτού του συλλόγου είναι η Τσουραμάνη Θεοδώρα.

 

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Βike Οdyssey 2018

Parousiasi

Ακαδημίες Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

Ψηφιακή Χρονομέτρηση

banner chron

 

 

 

 

 

 

Scroll to top