Γαλατάς Mtb-Road Race

MTB Γέρακας Vol.1

Bike Odyssey

Κάτω Τιθορέα Mtb Race

MTB Γέρακας Vol.2

Capture

Αύριο, 22 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση της πολυαναμενόμενης διήμερης διοργάνωσης ορεινής ποδηλασίας «Κάτω Τιθορέα MTBRace 2018”.

Περισσότερα...

Capture2

Κανονικά συνεχίζονται οι εγγραφές για τον αγώνα ορεινής ποδηλασίας Κάτω Τιθορέα MTB Race 2018. Οι συμμετοχές αυξάνονται μέρα με τη μέρα με όλο και περισσότερους αθλητές να δηλώνουν την επιθυμία τους να συμμετάσχουν στον αγώνα.

Περισσότερα...

syl gyn ktitho hmera gyn6

 

Με το δικό τους τρόπο θα συμβάλλουν στον ποδηλατική αγώνα Κάτω Τιθορέα MTBRace 2018 οι “Γυναίκες” της Κάτω Τθορέας. Πιο συγκεκριμένα, ο Σύλλογος Γυναικών Κάτω Τιθορέας θα ετοιμάσει και θα προσφέρει γλυκίσματα το απόγευμα του Σαββάτου μετά τη λήξη του αγώνα Circuit και λίγο πριν την παρουσίαση των highlights του αγώνα λίγο αργότερα, το βράδυ στην πλατεία του χωριού.

 

Περισσότερα...

treno

Ο ποδηλατικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας “Κάτω Τιθορέα MTB Race 2018” έχει συγκεντρώσει ένα αρκετά μεγάλο νούμερο συμμετοχών παρόλο που η συγκεκριμένη διοργάνωση πραγματοποιείται φέτος για πρώτη φορά. Η άφιξη, ωστόσο, του μεγαλύτερου ποσοστού των συμμετεχόντων στην τοποθεσία του αγώνα αναμένεται, όπως είναι φυσικό, από άλλες πόλεις.

Ως εκ τούτου, και για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αθλητών - αλλά και των επισκεπτών του αγώνα γενικότερα - η διοργάνωση προχώρησε στη συγκέντρωση και καταγραφή των δρομολογίων του ΟΣΕ από Αθήνα προς Τιθορέα και το αντίστροφο.

Αναλυτικά, για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή ισχύουν:

Αθήνα – Τιθορέα: 08:20, 14:18, 18:18, 19:17 και 22:55

** ένα παραπάνω δρομολόγια για Σάββατο και Κυριακή στις 17:30

Τιθορέα – Αθήνα: 18:50, 20:35

Το ταξίδι κρατάει περίπου δύο ώρες και είναι απόσταση 160 χιλιομέτρων.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Βike Οdyssey 2018

Parousiasi

Ακαδημίες Ορεινής Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

Philoxenia Apartments

Mourkos Rent Rooms

Romalea's Apartments

logo romaleasX1

 

 

 

 

 

 

Scroll to top