Γαλατάς Mtb-Road Race

Bike Odyssey

3-Days North Odyssey

3-Days South Odyssey

MTB Γέρακας 2017

Επιστρέφουμε όπως σας είχαμε υποσχεθεί για να ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα για την πολυπληθέστερη σε συμμετοχές ομάδα όλης της διοργάνωσης «Γαλατάς ΜΤΒ Race 2014».

Περισσότερα...

Παράλληλα με τον αγώνα της Κυριακής,

 11:00 οι μικροί του χωριού και άλλων χωριών

Θα ξετυλίξουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες.

Οι αθλητές και επισκέπτες του "Γαλατάς Race 2014" θα έχουν την ευκαιρία να παραστούν σε μία πρώτη παρουσίαση του 8ήμερου αγώνα Bike Odyssey που θα πραγματοποιηθεί 22-29 Ιουνίου 2014. Πρόκειται για μία πρώτη παρουσίαση του πιο δύσκολου αγώνα ορεινής ποδηλασίας στο κοινό του mountain bike, με όλες τις λεπτομέρειες και οπτικό υλικό από τη νέα έκδοση του αγώνα. Το κοινό θα πάρει μία γεύση από το τι περιλαμβάνει τόσο η οχταήμερη έκδοση όσο και το 3-Day Odyssey αλλά και τα μονοήμερα Λάιστα Circuit και 1-Day Odyssey.

 

 

 

 

   Την έμπρακτη υποστήριξη και τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων θα απολαύσουν οι συμμετέχοντες του αγώνα Γαλατάς Mtb Race 2014 στις 22-23 Φεβρουαρίου.

  Εκτός από το επιτελείο του αγώνα σημαντική θα είναι η παρουσία των τοπικών φορέων, συλλόγων εθελοντών και απλών κατοίκων που θα συμβάλλουν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και θα δώσουν χρώμα στις εκδηλώσεις!

  Γονείς και δάσκαλοι του τοπικού Δημοτικού σχολείου θα είναι παρόντες για τις παράπλευρες δραστηριότητες των παιδιών , ο Α.Ο. «Μιλτιαδης Μαλακασης» θα στηρίζει τον αγώνα, ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Γαλατά και η εκκλησία θα είναι δύο ακόμη σημαντικοί αρωγοί. Οι νοικοκυρές του χωριού θα δώσουν νοστιμιά στον αγώνα με τις παραδοσιακές πίτες ενώ  εθελοντές θα βρίσκονται στα πόστα τους φροντίζοντας για τους αγωνιζόμενους.

  Μία γιορτή θα στηθεί στο χωριό του Γαλατά.

  Σας περιμένουμε όλους!

Ειδικές κατηγορίες θα υπάρχουν για τους αθλητές κάτω των 18 ετών στον αγώνα Mtb στις 23 Φεβρουαρίου 2014. Οι αθλητές που δεν έχουν συμπληρώσει τα 18 χρόνια θα αγωνιστούν σε μικρότερο κομμάτι της διαδρομής, περίπου 15 χιλιομέτρων. Οι κατηγορίες για τους ανήλικους θα είναι οι εξής: 13-14 ετών, 15-16 ετών και 17-18 ετών.

Μαζί με την δήλωση συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν στην γραμματεία του αγώνα την Υπεύθυνη Δήλωση κηδεμόνα

 

Γαλατάς Mtb-Road Race 2018

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒikeΟdyssey 2017

bike odyssey17

Ακαδημίες Ορεινής Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

Mourkos Rent Rooms

Romalea's Apartments

logo romaleasX1

Philoxenia Apartments

 

 

 

 

 

 

Scroll to top