Χαιρετισμός Δήμαρχου Δήμου Ναυπακτίας

"Ο δήμος Ναυπακτίας υποδέχεται στις 14-15 Φεβρουαρίου ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός για την περιοχή, το «Γαλατάς Road & Mtb Race 2015». Ο δήμος Ναυπακτίας θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει τους φίλους της ποδηλασίας  και να στηρίξει την προσπάθεια της διοργάνωσης ως συνδιοργανωτής.

Οι πανέμορφες περιοχές στις όχθες του ποταμού Εύηνου, οι πλαγιές του βουνού της Βαράσοβας  και τα φιλόξενα χωριά μας θα αποτελέσουν το ιδανικό μέρος για την πραγματοποίηση των αγώνων δρόμου και ορεινής ποδηλασίας αλλά και των λοιπών ποδηλατικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του διημέρου.

Καλώ όλους τους φίλους του αθλήματος, τους δημότες, τοπικούς φορείς να συμμετάσχουν και να ενισχύσει ο καθένας από την πλευρά του τη διοργάνωση. Το «Γαλατάς Road & Mtb Race» θα είναι ένα ξεχωριστό γεγονός για όλους!"

 

Με εκτίμηση,

Λουκόπουλος Παναγιώτης


 

Χαιρετισμός Αντιδημάρχου Δήμου Ναυπακτίας

"Σας καλωσορίζουμε για τρίτη συνεχή χρονιά στους ποδηλατικούς αγώνες Γαλατά. Ευχόμαστε ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και συγχαίρουμε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια τους."

 

Με εκτίμηση,

Πολονύφης Αντώνης


 

Χαιρετισμός Προέδρου Τοπικής Κοινότητας Γαλατά

"Σαν πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Γαλατά καλωσορίζω το «Γαλατάς Road & Mtb Race 2015» στην περιοχή μας.

Μία διοργάνωση σαν αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους να επισκεφτούν τον Γαλατά και να γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου μας , τα ιστορικά αξιοθέατα και τη φιλοξενία των κατοίκων.

Η κοινότητα θα είναι αρωγός στην προσπάθεια των διοργανωτών και θα αγκαλιάσει τους αθλητές και φίλους τις ποδηλασίας που θα φτάσουν στα μέρη μας για να απολαύσουν τον αγώνα.

Εύχομαι το «Γαλατάς Road & Mtb Race 2015» να σας αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων και να περάσετε μαζί μας μία αξέχαστη εμπειρία."

 

Φιλικά,
Μπαλωμένος Ελευθέριος


 

Χαιρετισμός mtbxpert

 

Αθλητές & φίλοι του ποδηλάτου,

Σας καλωσορίζουμε στο «Γαλατάς Road & Mtb Race»- ποδηλατικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 14-15 Φεβρουαρίου 2015 στην περιοχή του δήμου Ναυπακτίας.

Η διαδρομή του αγώνα road θα είναι σε μορφή circuit, 30 στροφών μέσα τα πλαίσια του χωριού του Γαλατά.

Οι τρεις διαδρομές του αγώνα mtb (μεγάλη, μεσαία & μικρή) θα διασχίζουν τις πανέμορφες περιοχές του Δήμου Ναυπακτίας με αφετηρία και τερματισμό τον Γαλατά.

Οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν έναν συναρπαστικό αγώνα mountain bike σε τοποθεσίες απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς. Ο αγώνας έχει σχεδιαστεί από την ομάδα των mtbxperts, ανθρώπους που έχουν μεράκι και αγάπη για τις ορεινές δραστηριότητες αλλά και γνώσεις πάνω στο αντικείμενο και πραγματοπιείεται με την συνδιοργάνωση του δήμου Ναυπακτίας.

Ευελπιστούμε πως το Γαλατάς Road & Mtb Race θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς αναβάτες.


Με εκτίμηση,
Χρήστος Μακρυγιάννης                                              

 

Ακαδημίες Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

Τμήματα SPINNING

spinning 3

Ψηφιακή Χρονομέτρηση

banner chron

Αθλητικά Ενδύματα - CUSTOM

ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΤΒXPERT.GR

Scroll to top