Γαλατάς Mtb-Road Race

Bike Odyssey

3-Days North Odyssey

3-Days South Odyssey

MTB Γέρακας 2017

Τελευταία μέρα εγγραφών σήμερα Πέμπτη 18/02/2016 για το “Γαλατάς Mtb & Road Race 2016”. To σύστημα των online εγγραφών θα κλείσει στις 12:00 το βράδυ.

Η διοργάνωση θα δεχτεί συγκεκριμένο αριθμό εγγραφών και στο Γαλατά την ημέρα των αγώνων, διότι θα υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός από chips χρονομέτρησης ανά αγώνα. Σε περίπτωση που τα επιπλέον αυτά chips εξαντληθούν, δεν θα γίνονται πλέον δεκτές οι εγγραφές στον αγώνα που θα έχουν εξαντληθεί.

Περισσότερα...

Στο “Γαλατάς Road & Mtb Race 2015” όλοι οι αθλητές απόλαυσαν τα μπισκότα Gran Cereale Digestive και γέμισαν ενέργεια για να ολοκληρώσουν τον απαιτητικό αγώνα.

Περισσότερα...

Η Μοτολέσχη Ι.Π. Μεσολογγίου και η ομάδα Motocross Ευηνοχωρίου στήριξαν τη διοργάνωση του “Γαλατάς Road & Mtb Race 2015”.

Περισσότερα...

Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης Ι.Π. Μεσολογγίου κάλυψε υγειονομικά και διασωστικά για τρίτη συνεχόμενη τις ποδηλατικές εκδηλώσεις του Γαλατά για το 2015. Από την ποδηλατοβόλτα και τον αγώνα δρόμου έως και τον αγώνα ορεινής ποδηλασίας η Ε.Ο.Ε.Δ ήταν συνέχεια σε εγρήγορση και δίπλα σε συμμετέχοντες και διοργάνωση για να επέμβει άμεσα και αποτελεσματικά όπου χρειαζόταν.

Περισσότερα...

Γαλατάς Mtb-Road Race 2018

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒikeΟdyssey 2017

bike odyssey17

Ακαδημίες Ορεινής Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

Mourkos Rent Rooms

Romalea's Apartments

logo romaleasX1

Philoxenia Apartments

 

 

 

 

 

 

Scroll to top