Γαλατάς Mtb-Road Race

MTB Γέρακας Vol.1

Bike Odyssey

Κάτω Τιθορέα Mtb Race

MTB Γέρακας Vol.2

Τα τελικά και διορθωμένα αποτελέσματα από τον αγώνα road έχουν ανέβει από την Παρασκευή και μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Επίσης, σας παραθέτουμε το video του photo finish προς αποφυγή περαιτέρω παρεξηγήσεων.

Θα προσπαθήσουμε να αποκαταστήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όποιο λάθος έγινε, παραδίδοντας τα έπαθλα σε όσους ήταν τελικά να μπουν στο βάθρο.

 

 

Μετά από ενστάσεις αθλητών για τα αποτελέσματα της κούρσας, η διοργάνωση μπήκε στη διαδικασία εκτενέστερης ανάλυσης και διαπιστώθηκαν όντως κάποια λάθη. Επειδή σε καμία περίπτωση δεν είχαμε κάποια πρόθεση να αδικήσουμε οποιοσδήποτε αθλητή, από τη μεριά της διοργάνωσης θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη στους αθλητές που δεν ανακοινώθηκε η σωστή θέση τερματισμού τους και να σας ενημερώσουμε ότι θα αποκατασταθούν άμεσα τα αποτελέσματα καθώς και θα αναρτηθεί το photo finish.

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η μεταφορά με λεωφορείο των αθλητών, για τον αγώνα ορεινής ποδηλασίας του Γαλατά στις 20 & 21 Φεβρουαρίου 2016, ακυρώνεται διότι δεν συμπληρώθηκε ο ελάχιστα απαιτούμενος αριθμός αθλητών.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όσους αθλητές πήραν μέρος στο "Γαλατάς Mtb & Road Race 2016" αλλά δεν πήραν αναμνηστικό μετάλλιο από τον αγώνα, ότι όσοι είναι από Αθήνα μπορούν να το παραλάβουν από το κατάστημα του Bike Expert στο Γέρακα, ενώ όσοι είναι από επαρχία μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για να τους το στείλουμε ταχυδρομικώς.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για τη συμμετοχή σας!

Περισσότερα...

Οι εκδηλώσεις του "Γαλατάς Mtb & Road Race 2016" ξεκινούν με την ποδηλατική βόλτα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 14:00 και θα είναι μία μοναδική ευκαιρία για τον ντόπιο πληθυσμό να έρθει σε επαφή με το άθλημα της ποδηλασίας και να ψυχαγωγηθεί μέσα από την άθληση. Στη βόλτα θα συμμετέχει το σχολείο του χωριού, σχολεία των γύρω περιοχών αλλά παιδιά που θα έχουν έρθει ως επισκέπτες.

 

Περισσότερα...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Βike Οdyssey 2018

Parousiasi

Ακαδημίες Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

Ψηφιακή Χρονομέτρηση

banner chron

 

 

 

 

 

 

Scroll to top