Γαλατάς Mtb-Road Race

MTB Γέρακας Vol.1

Bike Odyssey

Κάτω Τιθορέα Mtb Race

MTB Γέρακας Vol.2

* Σας παραθέτουμε τις διαδρομές όπως έχουν διαμορφωθεί μέχρι στιγμής ώστε να έχετε μία ιδέα για το βαθμό δυσκολίας των αγώνων. Οποιαδήποτε αλλαγή θα ανακοινωθεί!

Γαλατάς Mtb Race - Οι διαδρομές:

Α - Μεγάλη Διαδρομή

Η διαδρομή έχει μήκος περίπου 50km και 1.500m υψομετρικά*. Θα περιέχει 5 μονοπάτια, τα οποία συνολικά είναι 8χλμ, 1χλμ άσφαλτο και δεν θα περιέχει καθόλου το ποτάμι όπως και πέρισυ. Τα πρώτα 3,5 χλμ θα θεωρηθούν ως προεκκίνηση και θα υπάρχουν 3 τροφοδοσίες στο 14ο χλμ - όπου θα γίνεται και ο διαχωρισμός με τη Μεσαία Διαδρομή των 30χλμ -, στο 23ο χλμ και στο 32ο χλμ.

Περισσότερα...

H μικρή διαδρομή είναι περίπου 15χλμ και έχει σχεδιαστεί για αθλητές ηλικιών κάτω των 18 ετών. Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός αθλητών η διαδρομή θα ακυρωθεί.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για να λάβει μέρος ένας ανήλικος αθλητής είναι να υπάρχει απαραιτήτως συναίνεση γονέα και να είναι γνώστης των διαδρομών βουνού καθώς και του τρόπου σηματοδότησης αυτών.

Η διαδρομή ακριβώς μετά την προεκκίνηση επιστρέφει πίσω προς το χωριό του Γαλατά με μια πολύ καλή σηματοδότηση.

Γαλατάς Road Race

H διαδρομή θα είναι περίπου 50χλμ και θα είναι σε μορφή circuit, 5 στροφών με κάθε στροφή να είναι 10 χλμ, θα εξελίσσεται δίπλα στον Πατραϊκό Κόλπο ενώ ο τερματισμός και η εκκίνηση θα είναι δίπλα στην πλατεία του χωριού.

Θα γίνει 1 στροφή  προεκκίνηση.

Ο κάθε αναβάτης που θα τον φτάνει το πρώτο group αθλητών θα βγαίνει εκτός αγώνα και θα κατατάσσεται σύμφωνα με το χρόνο του μείον τις στροφές που θα του απομένουν.

Θα γίνει ψηφιακή χρονομέτρηση με ειδικά chips χροvoμέτρησης που θα έχουν οι αθλητές πο αθλητές πάνω τους καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Περισσότερα...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Βike Οdyssey 2018

Parousiasi

Ακαδημίες Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

Ψηφιακή Χρονομέτρηση

banner chron

 

 

 

 

 

 

Scroll to top