Γαλατάς Mtb-Road Race

MTB Γέρακας Vol.1

Bike Odyssey

Κάτω Τιθορέα Mtb Race

MTB Γέρακας Vol.2

road 2 SmallΜε επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες ορεινής ποδηλασίας και κούρσας στον Γαλατά Αιτωλοακαρνανίας το διήμερο 18-19 Φεβρουαρίου.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε αγώνας κούρσας με μαζική συμμετοχή. Οι αθλητές με σύμμαχο τον καλό καιρό ευχαριστήθηκαν μια γρήγορη διαδρομή 50 km (5x10 km).

Περισσότερα...

accu weather 17

   Καλή θερμοκρασία, νεφώσεις  και πιθανότητα βροχής δίνουν αυτή τη στιγμή τα site των καιρικών προγνώσεων για το διήμερο του αγώνα. Σύμφωνα με το www.accuweather.com το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι καλός με ηλιοφάνεια, καλή θερμοκρασία και λίγες νεφώσεις ενώ την Κυριακή η θερμοκρασία θα συνεχίσει να είναι καλή, θα υπάρχουν νεφώσεις και ίσως περίοδοι βροχής.

Περισσότερα...

Ποια ομάδα θα έχει τις περισσότερες συμμετοχές στον αγώνα; Αυτό θα το μάθουμε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου. Προς το παρόν η μάχη συνεχίζεται! Παρακάτω μπορείτε να δείτε την κατάταξη των ομάδων ως τώρα:

Omades 02

Περισσότερα...

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του αγώνα:

Περισσότερα...

kairos galatas

  Καλός προβλέπεται ο καιρός τόσο για την εβδομάδα που έρχεται όσο και για το διήμερο του αγώνα, 18-19 Φεβρουαρίου. Η σημερινή πρόβλεψη του καιρού για τις επόμενες μέρες δείχνει ηλιοφάνεια, καλή θερμοκρασία και απουσία βροχοπτώσεων. Το διήμερο του αγώνα η θερμοκρασία αναμένεται καλή με ήλιο και λίγες νεφώσεις που θα διευκολύνουν τους αγωνζόμενους!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Βike Οdyssey 2018

Parousiasi

Ακαδημίες Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

Ψηφιακή Χρονομέτρηση

banner chron

 

 

 

 

 

 

Scroll to top