Γαλατάς Mtb-Road Race

MTB Γέρακας Vol.1

Bike Odyssey

Κάτω Τιθορέα Mtb Race

MTB Γέρακας Vol.2

To Αθλητικό Σωματείο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. (Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα) σε συνεργασία με το BikeExpert και με τη συμβολή του Δήμου Παλλήνης και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας διοργανώνει το «ΜΤΒ ΓΕΡΑΚΑΣ Vol.1» - Διασυλλογικό και Open αγώνα ορεινής ποδηλασίας που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαρτίου 2018 στο Γέρακα. Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

 

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

 

Τόπος: 716 Οικοδομικό Τετράγωνο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γέρακα-Έβρου-Τρικάλων, Γέρακας Αττικής

 

Διαδρομή: επισυνάπτεται χάρτης.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά Αγώνα:

Έδαφος: Χώμα με σημεία διαδρομής με τεχνητές δυσκολίες.

Διαδρομή Open:Η διαδρομή θα είναι 1.500m και ο αγώνας θα είναι σε μορφή circuit (στροφές)

- KIDS 3-5 ΤΩΝ 5'

- JUNIOR 6-7 ΕΤΩΝ 10'

- ΝΕΑΝΙΔΕΣ 17-18 ΕΤΩΝ - ΑΝΔΡΕΣ–ΓΥΝΑΙΚΕΣ 19+ 45’

Διαδρομή Μμ-ΜΜ-ΠΠ-ΠΚ-Π-Κ :Η διαδρομή θα είναι 1.500m και ο αγώνας θα είναι σε μορφή circuit (στροφές)

- ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ 8-10 ΕΤΩΝ 15'

- ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ 11-12 ΕΤΩΝ 20'

- ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 13-14 ΕΤΩΝ 30'

- ΠΑΙΔΕΣ-ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 15-16 ΕΤΩΝ 40'

- ΕΦΗΒΟΙ 17-18 ΕΤΩΝ 45'

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Κυριακή 11/03/2018:

Από τις 08.30: Άνοιγμα Γραμματείας. Παραλαβή αριθμών και ενημερωτικού υλικού από την γραμματεία του αγώνα. Επιβεβαίωση συμμετοχών τουλάχιστον 60' πριν την εκκίνηση της κατηγορίας τους.

09.30-10.30: Επίσημη προπόνηση (με αγωνιστικό αριθμό)

10.30: OPEN KIDS 3-5 ΕΤΩΝ(5')

10.40: OPEN JUNIOR 6-7 ΕΤΩΝ (10')

10.55: ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ 8-10 ΕΤΩΝ (15')

11.15: ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ 11-12 ΕΤΩΝ (20')

11.40: ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 13-14 ΕΤΩΝ (30')

12.15: ΠΑΙΔΕΣ-ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 15-16 ΕΤΩΝ (40')

13.00: ΕΦΗΒΟΙ 17-18 ΕΤΩΝ (45')

13.50: OPEN ΝΕΑΝΙΔΕΣ 17-18 ΕΤΩΝ-ΑΝΔΡΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ 19+ ΕΤΩΝ (45')

14.45: Απονομές όλων των αγώνων/κατηγοριών

 

Συμμετοχή:

Για τους Διασυλλογικούς αγώνες. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές/τριες με δελτίο Εθνικό δελτίο σε ισχύ για το 2017 στις κατηγορίες που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

Για τους αγώνες ΟΠΕΝ. Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά και έφηβοι 6 έως 18 ετών και ενήλικες, είτε διαθέτουν είτε όχι δελτίο αθλητού, αρκεί να γνωρίζουν ορεινή ποδηλασία και να έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση. Οι ανήλικοι θα πρέπει να συνοδεύονται απαραιτήτως από έναν κηδεμόνα.

 

Δηλώσεις συμμετοχής – Παράβολο – Καλύψεις: Για τους Διασυλλογικούς: Οι δηλώσεις συμμετοχής που αφορούν σωματεία μέλη της ΕΟΠ, θα γίνονται στην συνημμένη δήλωση συμμετοχής σωματείων, όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός δελτίου, το έτος γέννησης και η κατηγορία (σύμφωνα με το αγωνιστικό του δελτίο) του κάθε ποδηλάτη ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, καθώς επίσης το ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο του εκπροσώπου και του προπονητή του Συλλόγου. Για τους αγώνες ΟΠΕΝ: είναι υποχρεωτική συμπλήρωση της σχετικής φόρμας συμμετοχής όπως αυτή επισυνάπτεται. Προκειμένου για συμμετέχοντες, γεννημένους το 2000 και μετά απαιτείται και η έγγραφη συγκατάθεση του γονέα ή κηδεμόνα.

 

Δηλώσεις συμμετοχής: Θα γίνουν δεκτές ως την ΠΕΜΠΤΗ 8 Μαρτίου 2018 στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@bncycling ή στην Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για τα Σωματεία και για τους open http://www.mtbxpert.gr/online-dilosi-symmetoxis-gia-open-agones.html

 

Παράβολο Συμμετοχής: Οι συμμετέχοντες στις κατηγορίες: OPEN, καταβάλλουν παράβολο συμμετοχής 5 ανά αθλητή για την κατηγορία KIDS 3-5 ΕΤΩΝ και JUNIOR 6-7 ΕΤΩΝ και 10€ ανά αθλητή για τις υπόλοιπες open κατηγορίες . Για τους αθλητές με δελτία που θα λάβουν μέρους στους διασυλλογικούς δεν υπάρχει παράβολο συμμετοχής. Το αντίτιμο καταβάλλεται ατομικά στην Γραμματεία, κατά την παραλαβή των αριθμών του κάθε αθλητή. Προσοχή: Την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνουν νέες εγγραφές.

 

Παρατηρήσεις: Συγχωνεύσεις επιμέρους κατηγοριών στις κατατάξεις, μπορούν να γίνουν σύμφωνα και όπως προβλέπεται από τους Κανονισμούς της Ε.Ο.Π. Για να πραγματοποιηθεί βράβευση σε κάποια κατηγορία θα πρέπει να συμμετέχουν τουλάχιστον έξι ποδηλάτες (-ισες). Το πρόγραμμα μπορεί μερικώς να τροποποιηθεί με απόφαση της Αγωνοδίκου Επιτροπής, μετά την παραλαβή όλων των δηλώσεων συμμετοχής.

 

Παραλαβή Αριθμών: Στον χώρο εκκίνησης, ως και 60’ πριν την έναρξη κάθε κατηγορίας.

Βραβεύσεις κάθε κατηγορίας, λαμβάνοντας υπόψη τις τροποποιήσεις / πιθανές συγχωνεύσεις κατηγοριών, όπως αυτές αναφέρονται σε προηγούμενη παράγραφο

Ο 1ος νικητής κύπελλο, χρυσό μετάλλιο.

Ο 2ος νικητής αργυρό μετάλλιο.

Ο 3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο.

Ο 4ος, ο 5ος και ο 6ος μετάλλιο.

 

Γραμματεία - Τεχνικό συνέδριο:H Γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 08:30 πλησίον της εκκίνησης. Το τεχνικό συνέδριο των αρχηγών των ομάδων θα γίνει στις 09:00 στο χώρο της Γραμματείας. Οι ποδηλάτες θα έρχονται στη γραμματεία με τα δελτία τους για παραλαβή των αριθμών του αγώνα και υπογραφή στο φύλλο αγώνα. Η Γραμματεία θα παρακρατεί τα δελτία των αθλητών-τριών μέχρι την λήξη του αγώνα όπου και θα παραδοθούν στους υπεύθυνους των ομάδων. Οι ποδηλάτες που συμμετέχουν στην κατηγορίες ΟΠΕΝ, θα πρέπει να προσέλθουν με αποδεικτικό στοιχείο ταυτοπροσωπίας καθώς και με Ιατρική βεβαίωση δυνατότητας άθλησης εκδιδόμενης εντός του 2018.

 

Ειδικοί Κανονισμοί Αγώνα - Λεπτομέρειες: Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας και πιο συγκεκριμένα με αυτούς για την Ορεινή ποδηλασία.

 

Τροφοδοσία/Υδροδοσία και παροχή τεχνικής βοήθειας: Θα γίνεται στον προκαθορισμένο χώρο, από τους συνοδούς / μηχανικούς της κάθε ομάδας. Ο χώρος αυτός θα ανακοινωθεί στο Τεχνικό Συνέδριο και η παραμονή εντός του χώρου επιτρέπεται μόνο για διαπιστευμένους συνοδούς/προπονητές.

 

Ιατρική υποστήριξη: Ο διοργανωτής θα παρέχει Ιατρό και Πρώτες Βοήθειες σε όποιον ποδηλάτη χρειαστεί.

 

Ρύθμιση απρόβλεπτων θεμάτων: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη αποφασίζει επιτόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή.

 

Οι διοργανωτές δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Στο "ΜΤΒ Γέρακας" θα υπάρχουν κάποιες παροχές για όλους τους διαγωνιζόμενους αθλητές. Αναλυτικά:


Υδροδοσία: Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του event έχει προβλεφτεί από τη διοργάνωση για τους αθλητές σημείο  ανεφοδιασμού νερού - Feed Zone.

 

Pitsa & Souvlaki Party: Μετά το πέρας του event όλοι οι συμμετέχοντες θα γεμίσουν τις μπαταρίες τους απολαμβάνοντας πίτσες και σουβλάκια από το Cook & Grill.
  

Αναμνηστικά: Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια του event.

 

Ψηφιακή χρονομέτρηση: Η χρονομέτρηση των αθλητών στο «MTB Γέρακας» θα γίνει ψηφιακά με ειδικά chips χρονομέτρησης που θα φέρουν επάνω τους οι αθλητές καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

 

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

 

logo dimou pallinis

 

http://www.pallini.gr


COOK & GRILL

www.cookandgrill.gr

 


ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ Δ. ΚΟΛΟΒΟΣ

 www.facebook.com/diokolovosgroceryshop/

 


 

BIKE EXPERT

 www.bikeexpert.gr


QUALITY PRINTING SOLUTIONS

www.qlty.gr


JUST HOST

www.justhost.gr


 

POWERADE

www.coca-colahellenic.gr


ΑΥΡΑ

www.coca-colahellenic.gr

 


MK SECURITY SYSTEMS

 
www.mksecurity.gr

 


ZELVEGIAN

 

 

 logo zelvegian

 zelvegianbikes.gr

logo cubelogo proaction

 


 

 

 DELICIEUX ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

zaxaroplasteio

 https://www.facebook.com/delicieuxzaxaroplastiki


 

 

 ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΦΗ

 panagiotopoulou opap logo

Facebook Page


ROASTER'S COFFEE

logo roasterFacebook Page


 NewLife PHARMACY

 

NEW LIFE PHARMACY MIKRO

Facebook Page


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Βike Οdyssey 2018

Parousiasi

Ακαδημίες Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

Ψηφιακή Χρονομέτρηση

banner chron

 

 

 

 

 

 

Scroll to top