Γαλατάς Mtb-Road Race

Bike Odyssey

3-Days North Odyssey

3-Days South Odyssey

MTB Γέρακας 2017

Tο "Cook & Grill" θα καλύψει γευστικά τη σειρά αγώνων ορεινής ποδηλασίας για παιδιά και ενήλικες "ΜΤΒ Γέρακας" στις 10/12/2017.

Όλοι συμμετέχοντες μετά το πέρας του event θα απολαύσουν τα γνωστά πλέον σουβλάκια και πίτσες του πιο γευστικού εστιατορίου του Γέρακα!

Εάν θέλετε ποιότητα στο φαγητό σας προτιμήστε το Cook & Grill! Τώρα κοντά σας με 3 καταστήματα σε Γέρακα, Παλλήνη και Μαρούσι!

Τώρα παραγγείλτε και online στο http://cookandgrill.gr/

Την Κυριακή 12 Μαρτίου διεξήχθη για 2η φορά ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας «JuniorXpert» στην περιοχή του Γέρακα. Ο αγώνας είχε αυτή τη φορά διασυλλογικό και open ενώ ήταν ενταγμένος και στο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

 

DIM 3501 Small

 

Περισσότερα...

 

Η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών του δήμου Αιγάλεω θα καλύψει υγειονομικά και διασωστικά τον αγώνα ΜΤΒ "JuniorXpert 2017 Vol.1" που θα λάβει χώρα στο Γέρακα την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017.

Περισσότερα...

Διευκρίνιση για το JuniorXpert: Ο αγώνας της Κυριακής 12/03, θα έχει χαρακτήρα διασυλλογικό αλλά και open. Πρόκειται για μία διοργάνωση που θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν όλες οι ηλικιακές κατηγορίες τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικες. Οι διαδρομές θα είναι προσαρμοσμένες στην κάθε κατηγορία όπως μπορείτε να δείτε και στην προκήρυξη.

Οι συμμετοχές είναι ανοιχτές μέχρι και σήμερα:

Περισσότερα...

Γαλατάς Mtb-Road Race 2018

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒikeΟdyssey 2017

bike odyssey17

Ακαδημίες Ορεινής Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

Mourkos Rent Rooms

Romalea's Apartments

logo romaleasX1

Philoxenia Apartments

 

 

 

 

 

 

Scroll to top