Γαλατάς Mtb-Road Race

Bike Odyssey

3-Days North Odyssey

3-Days South Odyssey

JuniorXpert

Την Κυριακή 12 Μαρτίου διεξήχθη για 2η φορά ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας «JuniorXpert» στην περιοχή του Γέρακα. Ο αγώνας είχε αυτή τη φορά διασυλλογικό και open ενώ ήταν ενταγμένος και στο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

 

DIM 3501 Small

 

Περισσότερα...

Διευκρίνιση για το JuniorXpert: Ο αγώνας της Κυριακής 12/03, θα έχει χαρακτήρα διασυλλογικό αλλά και open. Πρόκειται για μία διοργάνωση που θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν όλες οι ηλικιακές κατηγορίες τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικες. Οι διαδρομές θα είναι προσαρμοσμένες στην κάθε κατηγορία όπως μπορείτε να δείτε και στην προκήρυξη.

Οι συμμετοχές είναι ανοιχτές μέχρι και σήμερα:

Περισσότερα...

 

Η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών του δήμου Αιγάλεω θα καλύψει υγειονομικά και διασωστικά τον αγώνα ΜΤΒ "JuniorXpert 2017 Vol.1" που θα λάβει χώρα στο Γέρακα την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017.

Περισσότερα...

Με αίθριο καιρό θα αγωνιστούν οι αθλητές την Κυριακή στο Junior Xpert Vol.1. Σύμφωνα με σημερινές προβλέψεις ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί και η μέρα του αγώνα θα είναι ηλιόλουστη, με λίγη συννεφιά τις πρωινές ώρες και καλή για την εποχή θερμοκρασία. Οι καιρικές συνθήκες όπως φαίνεται είναι με το μέρος μας και οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν τον αγώνα!

kairos junior xpert1

 

 

 

 

 

 

 

Scroll to top