Στον αγώνα "Smixi MTB Race 2015" θα υπάρχουν κάποιες δωρεάν υπηρεσίες για όλους τους διαγωνιζόμενους αθλητές. Αναλυτικά:

 

Τροφοδοσία: Για τη μεγάλη διαδρομή θα υπάρχουν 2 σταθμοί τροφοδοσίας και 4 σταθμοί υδροδοσίας στον αγώνα, ένας στην εκκίνηση (θα συμπεριλαμβάνεται στην σακούλα συμμετοχής), δύο σε σημεία κατά μήκος της διαδρομής μαζί με τους σταθμούς τροφοδοσίας και ένας στον τερματισμό. Για τη fun θα υπάρχει αντίστοιχα 1 σταθμός τροφοδοσίας και 3 σταθμοί υδροδοσίας (εκκίνηση-κατά μήκος διαδρομής-τερματισμός).

Φυσικά θα υπάρχουν και φυσικές πηγές με πόσιμο νερό κατά μήκος της διαδρομής που ο κάθε αθλητής θα μπορεί να ανεφοδιάζεται με νερό με δική του ευθύνη.

 

Pasta party:Στο τέλος του αγώνα θα διοργανωθεί ένα pasta party για να γιορτάσουμε τον τερματισμό των αθλητών.

 

Bike Service: Αν οποιοσδήποτε αθλητής αντιμετωπίσει κάποια βλάβη με το ποδήλατό του θα μπορεί να απευθυνθεί σε μέλη του γκρουπ τεχνικών ώστε να ελέγξουν το πρόβλημα και να προχωρήσουν στην επισκευή του. Οι εργασίες δε θα χρεώνονται ενώ για τα ανταλλακτικά θα υπάρχει ένα λογικό κόστος.

 

Bike Wash: Στον τερματισμό του αγώνα θα υπάρχει ειδικό σημείο με αντίστοιχο εξοπλισμό ώστε οι συμμετέχοντες να μπορούν να καθαρίσουν και να περιποιηθούν το ποδήλατό τους.

 

Υγειονομική Υποστήριξη: Η Ε.Ο.Ε.Δ θα καλύψει υγειονομικά και διασωστικά τον αγώνα “Smixi MTB Race 2015”. Μια δεκαπενταμελής ομάδα διασωστών θα βρίσκεται στο πλευρό της διοργάνωσης και των αθλητών παρέχοντας μας ασφάλεια και τις πολύτιμες υπηρεσίες της. Εκτός από την εκκίνηση και τον τερματισμό, μέλη τις διασωστικής ομάδας θα βρίσκονται και στους ενδιάμεσους σταθμούς τροφοδοσίας έτοιμα να δράσουν εάν παραστεί ανάγκη. Στο σημείο τερματισμού θα υπάρχει γιατρός και ασθενοφόρο.

Ακαδημίες Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

Τμήματα SPINNING

spinning 3

Ψηφιακή Χρονομέτρηση

banner chron

Αθλητικά Ενδύματα - CUSTOM

ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΤΒXPERT.GR

Scroll to top