2

Τρεις αγώνες θα διοργανώσει ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ μέσα στο Μάρτιο οι οποίοι θα αποτελέσουν μέρος της σειράς αγώνων BIKE EXPERT CUP 2024.

 Το Σαββατοκύριακο 9-10 Μαρτίου θα διεξαχθεί στο Γέρακα το ΜΤΒ ΓΕΡΑΚΑΣ 2024 vol.2, όπου θα γίνουν αγώνες ορεινής ποδηλασίας στα αγωνίσματα ΧCE (eliminator) και XCC (short track) και στα δύο αγωνίσματα μπορούν να λάβουν μέρος αθλητές όλων των αγωνιστικών κατηγοριών, ο αγώνας θα γίνει στην πίστα του Γέρακα.

Επίσης, την Κυριακή 24 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο αγώνας XCP Γέρακας 2024, αγώνας Point to Point. Η εκκίνηση θα δοθεί στην πλατεία της Ανθούσας, όπου θα γίνει και ο τερματισμός. Το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής θα είναι στο Πεντελικό όρος. Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος αθλητές των κατηγοριών από εφήβων/ Νεανίδων/ Ανδρών/Γυναικών και Μάστερ, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν αθλητές χωρίς αγωνιστικό δελτίων.

Τέλος, είναι προγραμματισμένος να γίνει την Κυριακή 31 Μαρτίου ο αγώνας δρόμου Criterium. Ο αγώνας θα γίνει σε κεντρικό σημείο στο Γέρακα και η εκκίνηση και ο τερματισμός θα δοθεί στο Δημαρχείο του Γέρακα. Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος αθλητές όλων των αγωνιστικών κατηγοριών, ενώ θα μπορούν να λάβουν μέρος και αθλητές χωρίς αγωνιστικό δελτίο.

 

Ακαδημίες Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

Τμήματα SPINNING

spinning 3

Ψηφιακή Χρονομέτρηση

banner chron

Αθλητικά Ενδύματα - CUSTOM

ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΤΒXPERT.GR

Scroll to top