Ακαδημίες

ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΥΦΑΓΕ 2

Εκεί που οι άλλοι επικεντρώνονται στις μεταγραφές, ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) υποδέχεται με μεγάλη χαρά για μια ακόμη χρονιά, νέα παιδιά, αθλητές με ή χωρίς εμπειρία, από 4 ετών και άνω για να γνωρίσουν την ορεινή ποδηλασία και να ενταχθούν σε έναν οργανωμένο Σύλλογο, ενταγμένο στην ομοσπονδία της ποδηλασίας.

Περισσότερα...

Λειτουργούν μαθήματα SPINNING (στατική ποδηλασία) για όλες τις ηλικίες από εξειδικευμένους προπονητές του ποδηλατικού σωματείου ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.

Περισσότερα...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες του συλλόγου επικοινωνήστε μαζί μας

με email στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.και τηλεφωνικά στο 210-6613120

To Αθλητικό Σωματείο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. (Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα) σε συνεργασία με το Bike Expert και το mtbxpert.gr διοργανώνει αγώνες ορεινής ποδηλασίας και ποδηλατικές εκδηλώσεις εντός και εκτός Αττικής, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς

Περισσότερα...
Ο Σύλλογος κατέλαβε την 28η θέση ανάμεσα σε 94 Σωματεία απ΄ όλη την Ελλάδα στο αγώνισμα της ορεινής ποδηλασίας (ΜΤΒ) ποδηλασίας και την 55η θέση στην ποδηλασία δρόμου (ROAD)  ανάμεσα σε 85 σωματεία. Ακολουθούν αναλυτικά οι διακρίσεις των αθλητών του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.
Περισσότερα...

Η ενδυμασία του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. είναι σχεδιασμένη με τη μοναδική ποιότητα της αμερικάνικης εταιρίας VERGE.

Περισσότερα...

Οι αθλητές του Συλλόγου σύμφωνα με την νέα αγωνιστική χρονιά 2020 διαμορφώνονται ως εξής

Περισσότερα...

Στο Σύλλογο Φίλων Αθλητισμού του Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) λειτουργούν τμήματα ποδηλασίας για παιδιά από 4 ετών και ενήλικες

Περισσότερα...

Ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) δημιουργήθηκε από μία ομάδα ανθρώπων με πολυετή εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού.  Με τη στήριξη του Bike Expert και της B&N Cycling που δραστηριοποιείται στον χώρου του ποδηλάτου και του τρεξίματος από το 2004, η ιδέα για μία αθλητική ακαδημία που θα αγκαλιάζει τους φίλους του αθλητισμού και ειδικότερα της ποδηλασίας έγινε πραγματικότητα.

Περισσότερα...

Ακαδημίες Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

Τμήματα SPINNING

spinning 3

Ψηφιακή Χρονομέτρηση

banner chron

Αθλητικά Ενδύματα - CUSTOM

ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΤΒXPERT.GR

 

 

 

 

 

 

Scroll to top