Λειτουργούν μαθήματα SPINNING (στατική ποδηλασία) για όλες τις ηλικίες από εξειδικευμένους προπονητές του ποδηλατικού σωματείου ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.

spinning 3  

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Spinning είναι ένα ομαδικό πρόγραμμα με στατικά ποδήλατα που προσομοιώνει την ποδηλασία εξωτερικού χώρου χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές, είναι μία αερόβια και αναερόβια μορφή άσκησης.

Στόχοι των μαθημάτων spinning:

  • Γυμναστική και φυσική ευεξία
  • Εξοικείωση και προετοιμασία για εξωτερική ποδηλασία
  • Προετοιμασία για αγώνες.

Οι στόχοι διαμορφώνοντα αναλόγως των προσδοκιών που έχει ο κάθε ένας μεμονωμένα.

Για όποιον  φοβάται να ποδηλατήσει σε εξωτερικούς χώρους (δρόμους, δάση κλπ), επιθυμεί να βελτιώσει την αντοχή του, να νιώσει πιο άνετα με μεγαλύτερες και δυσκολότερες αποστάσεις ή απλά να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση  καθώς και να συνηθίσει τα ειδικά παπούτσια ποδηλασίας  είναι μια πραγματική ευκαιρία  να συμμετάσχει σε αυτά τα τμήματα.

Δημιουργώντας αυτά τα τμήματα θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, αρχάριους ή μη εξοικειωμένους με την ποδηλασία ανθρώπους να επωφεληθούν από τα θετικά αυτού του αθλήματος.  Προτείνεται ακόμη και για προχωρημένους αθλητές οι οποίοι ενδιαφέρονται για ενδυνάμωση ή δεν αισθάνονται άνετα με τις καιρικές συνθήκες του χειμώνα και προτιμούν την άθληση σε εσωτερικό χώρο.

Παραδίδονται μαθήματα και εξ αποστάσεως μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του skype.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 2106613120.

 

Ακαδημίες Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

Τμήματα SPINNING

spinning 3

Ψηφιακή Χρονομέτρηση

banner chron

Αθλητικά Ενδύματα - CUSTOM

ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΤΒXPERT.GR

Scroll to top