Ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) ανάμεσα στους κορυφαίους Συλλόγους της Ελλάδας σύμφωνα με την επίσημη βαθμολογία της Ε.Ο.Π. για το 2021.

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. διακρίθηκε στην ποδηλασία κατακτώντας την 10η θέση πανελλαδικά ανάμεσα σε 83 σωματεία. Στην Ορεινή Ποδηλασία (ΜΤΒ), που αποτελεί και το βασικό πεδίο δράσης του συλλόγου, κατέκτησε την 2η θέση! Επίσης, κατέκτησε τη 2η θέση σε αριθμό δελτίων για το 2021 με ενενήντα έναν (91) καταγεγραμμένους αθλητές. Τέλος, ο ΣΥ.Φ.ΑΓΕ κατέκτησε και πολλές ακόμα επιτυχίες και διακρίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης αγωνιστικής χρονιάς ως ομάδα.

Ειδικότερα, ξεκινώντας με τον αθλητή Εγγλέζο Σταμάτη, ο οποίος κατέκτησε στη φετινή χρονιά σχεδόν όλα τα επίσημα Πανελλήνια Πρωταθλήματα της χώρας στο άθλημα της Ορεινής Ποδηλασίας (ΜΤΒ) στην κατηγορία "Παίδες". Συγκεκριμένα κατέκτησε την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα XCC (Cross Country Short Track), την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα XCΟ (Cross Country Αντοχής) και την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα XCE (Cross Country Eliminator). Επίσης, κατέκτησε τοπικά πρωταθλήματα και πολλούς ακόμη διασυλλογικούς αγώνες ποδηλασίας.

ΒΑΘΡΟ ΕΓΓΛΕΖΟΣ xco

Στη συνέχεια, ένας ακόμη αθλητής του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. ο Σταματόπουλος Ευάγγελος, ο οποίος επίσης διακρίθηκε στην Ορεινή Ποδηλασία (ΜΤΒ) στην κατηγορία των Junior Men. Ειδικότερα, κατέκτησε τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα XCE (Cross Country Eliminator), 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα XCC (Cross Country Short Track) και την 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα XCΟ (Cross Country Αντοχής).

panellinio protathlima 2021 ΒΑΚΗΣ XCE

Επιπλέον, ένας ακόμη αθλητής του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. ο Ιριμία Νικόλας - Πάρης ο οποίος επίσης διακρίθηκε στην Ορεινή Ποδηλασία (ΜΤΒ) στην κατηγορία των Junior Men. Ειδικότερα, κατέκτησε τη 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα Enduro (END), την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα XCE (Cross Country Eliminator) και την 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα XCC (Cross Country Short Track).

panellinio protathlima 2021 NIKOLAS ENDURO

Ακόμη, στο Τοπικό Πρωτάθλημα Αττικής Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα XCC (Cross Country Short Track) (*δε διεξάγεται Πανελλήνιο) κατέκτησαν την 1η θέση δύο (2) ακόμη αθλητές στις κατηγορίες τους. Ο  Σταματόπουλος Ανδρέας, στην κατηγορία Παμπαίδες και ο Μακρυγιάννης Κωνσταντίνος στην κατηγορία Μίνι Μικρά.

ανδρεας

 topiko protathlima xcc 2021 ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ

 

Είμαστε πολύ περήφανοι για τους διακριθέντες αθλητές του Συλλόγου μας και όλη τους τη συνολική πρόοδο και ανυπομονούμε για την επόμενη αγωνιστική τους χρονιά!

 

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να βρείτε τα παραπάνω αποτελέσματα:

2021 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ

2021 ΔΕΛΤΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

2021 ΜΤΒ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Ακαδημίες Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

Τμήματα SPINNING

spinning 3

Ψηφιακή Χρονομέτρηση

banner chron

Αθλητικά Ενδύματα - CUSTOM

ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΤΒXPERT.GR

Scroll to top