Ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) δημιουργήθηκε από μία ομάδα ανθρώπων με πολυετή εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού.  Με τη στήριξη του Bike Expert και της B&N Cycling που δραστηριοποιείται στον χώρου του ποδηλάτου και του τρεξίματος από το 2004, η ιδέα για μία αθλητική ακαδημία που θα αγκαλιάζει τους φίλους του αθλητισμού και ειδικότερα της ποδηλασίας έγινε πραγματικότητα.

LOGO SYFAGESmall

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) και πραγματοποιεί μαθήματα ορεινής ποδηλασίας (mountain biking) για παιδιά από 4 ετών αλλά και ενηλίκων. Οι δραστηριότητες του συλλόγου περιλαμβάνουν προπονήσεις ορεινής ποδηλασίας (mountain bike-ΜΤΒ), συμμετοχή σε αγώνες και άλλες δραστηριότητες που σχετίζονται με την ποδηλασία και την αθλητική αγωγή.

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. θέλοντας να δημιουργήσει  ένα φυτώριο νέων ταλέντων κάνει μεθοδική δουλειά (πρακτική και θεωρητική εκπαίδευση) σε όλο το φάσμα που αφορά το κομμάτι της ποδηλασίας και φιλοδοξεί να δημιουργήσει μία ακαδημία πρότυπο που θα πρωταγωνιστεί στα αθλητικά δρώμενα και θα διαδίδει το φίλαθλο πνέυμα.

Οι εγκαταστάσεις του Συλλόγου βρίσκονται στο Γέρακα, ωστόσο τα μέλη του προέρχονται από διάφορες περιοχές της Αττικής όπως Γέρακα, Παλλήνη, Χαλάνδρι, Χολαργό, Γλυκά νερά, Αγία Παρασκεύη, Βριλήσσια, Πεντέλη, Ψυχικό, Μαρούσι, Πικέρμι, Ανθούσα, Παπάγος, Μελίσσια κ.α.

Ακαδημίες Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

Τμήματα SPINNING

spinning 3

Ψηφιακή Χρονομέτρηση

banner chron

Αθλητικά Ενδύματα - CUSTOM

ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΤΒXPERT.GR

Scroll to top