ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2021

Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων, Μίνι (Μεγάλα – Μικρά), Μάστερς

ΑΓΩΝΑΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

Η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου (Ε.ΠΟ.Σ.Κ.) σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) και τον Ποδηλατικό Δρομικό Σύλλογο Οδυσσέας (Π.Δ.Σ. ΟΔΥΣΣΕΑΣ) προκηρύσσουν τη διεξαγωγή του Τοπικού Πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα του XCC και του TEAM RELAY, στις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων και Μάστερς, το Σαββατοκύριακο 26 & 27 Ιουνίου 2021, στην περιοχή της Πετρούπολης Αττικής, όπως αναλυτικά περιγράφεται στους όρους που ακολουθούν:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ :

ΣΑΒΒΑΤΟ, 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

  • ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΑΓΟΡΙΑ - ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΓΟΡΙΑ - ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ, ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ, ΠΑΙΔΕΣ, ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
  • ΤΕΑΜ RELAY

ΚΥΡΙΑΚΗ, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

  • ΜΑΣΤΕΡΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΕΦΗΒΟΙ, ΝΕΑΝΙΔΕΣ, ΑΝΔΡΕΣ
  • SPORTIVE - OPEN ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΑΝΔΡΩΝ
  • SPORTIVE - OPEN ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ :

ΣΑΒΒΑΤΟ, 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

  • 30 – 14.30 Άνοιγμα Γραμματείας. Παραλαβή αριθμών και ενημερωτικού υλικού από την γραμματεία του αγώνα. Επιβεβαίωση συμμετοχών τουλάχιστον 60' πριν την εκκίνηση της κατηγορίας τους.
  • 30 – 14.30 Επίσημα προπόνηση
  • 00 – 16.00 Team Relay
  • 16.00 – 16.20 Μίνι Μικρά Αγόρια – Κορίτσια
  • 16.30 – 17.00 Μίνι Μεγάλα Αγόρια – Κορίτσια
  • 17.10 – 17.50 Παμπαίδες – Παγκορασίδες,
  • 18.00 – 18.45 Παίδες – Κορασίδες
  • 00 Απονομές

ΚΥΡΙΑΚΗ, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

  • 30 – 09.30 Άνοιγμα Γραμματείας. Παραλαβή αριθμών και ενημερωτικού υλικού από την γραμματεία του αγώνα. Επιβεβαίωση συμμετοχών τουλάχιστον 60' πριν την εκκίνηση της κατηγορίας τους.
  • 00 – 09.00 Επίσημη προπόνηση
  • 30 – 10.45 Μάστερς
  • 00 – 12.30 Γυναίκες – Έφηβοι – Νεανίδες
  • 45 – 16.15 Άνδρες
  • 30 – 17.10 OPEN/SPORTIVE (Άνδρες - Γυναίκες)
  • 40 – 17.20 OPEN/SPORTIVE (Ηλεκτρικά ποδήλατα)
  • 30 Απονομές

 

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ – ΠΡΟΣΒΑΣΗ :

Ο χώρος διεξαγωγής του αγώνα βρίσκεται στην Πετρούπολη Αττικής. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε το 23.6649502/@38.0356076,23.6647174,414m/data=!3m1!1e3">στίγμα της τοποθεσίας. Από πλατεία Πετρούπολης, Σουλίου 254.

 

 

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:

  • Διαδρομή kids/junior: 520μ. απόσταση και 22μ. υψομετρικά

Διαδρομή με 200μ. χωματόδρομο με μικρή ανηφόρα, 200μ. μονοπάτι και όλο το υπόλοιπο χωματόδρομος μέχρι τον τερματισμό. Τελευταία 70μ. ίσιος χωματόδρομος.

  • Μικρή διαδρομή: 1770μ. απόσταση και 70μ. υψομετρικά

Εκκίνηση 470μ. σε χωματόδρομο, ίσιο και ανηφορικό κομμάτι. Μετά, 750μ. μονοπάτι κατηφορικό και όλο το υπόλοιπο χωματόδρομος μέχρι τον τερματισμό. Τελευταία 70μ. τερματισμό σε ίσιο χωματόδρομο.

  • Μεγάλη διαδρομή: 3700μ. απόσταση και 142μ. υψομετρικά

Εκκίνηση 470μ. σε χωματόδρομο, ίσιο και ανηφορικό κομμάτι. Μετά, 1650μ. μονοπάτι κατηφορικό και όλο το υπόλοιπο χωματόδρομος μέχρι τον τερματισμό. Τελευταία 70μ. τερματισμό σε ίσιο χωματόδρομο.

(Επισυνάπτονται χάρτες και υψομετρικά από κάθε διαδρομή στο τέλος της προκήρυξης)

 

ΧΩΡΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ :

 

 

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές/τριες με δελτίο Ε.Ο.ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ σε ισχύ για το 2021. Κανείς αθλητής/τρια δεν μπορεί να συμμετέχει στους αγώνες χωρίς την προβλεπόμενη Κάρτα Υγείας αθλητή/τριας. Οι συμμετέχοντες στην κατηγορία Sportive υποχρεούνται να προσκομίσουν πιστοποιητικό ικανότητας άθλησης (Βεβαίωση Ιατρού, κάρτα υγείας, κ.λπ.).

Οι αθλητές/αθλήτριες συμμετέχουν στους αγώνες με δική τους ευθύνη. Η διοργάνωση δεν φέρει καμία ευθύνη για κάθε ενδεχόμενο ατύχημα, φθορά ή απώλεια υλικού, ενδυμάτων κ.λπ.

 

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

Δηλώσεις συμμετοχής αποκλειστικά και μόνο με την χρήση της συνημμένης φόρμας δήλωσης συμμετοχής μέχρι την Τρίτη 22/06/2021 με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και κοινοποίηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Φόρμες με ελλιπή στοιχεία δεν θα γίνονται αποδεκτές.

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

Μίνι μικρά – μίνι μεγάλα – 5€

Παμπαίδες – Παγκορασίδες – Παίδες – Κορασίδες – 10€

Έφηβοι – Νεανίδες – Άνδρες – Γυναίκες – Μάστερς – 15€ 

Κids & junior των sportive/open 5€

Όλοι οι υπόλοιποι των sportive/open 15€

Τα σωματεία θα καταβάλλουν το ποσό των  ανά δηλωμένο αθλητή (-τρια), με συγκεντρωτική τραπεζική κατάθεση στον λογαριασμό της ΕΠΟΣΚ στην

Eurobank :                            GR3802606350000360200312251

το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 24/06/2021.  Λόγω των όρων του υγειονομικού πρωτοκόλλου, καμία πληρωμή δεν θα γίνει στην Γραμματεία, κατά την ημέρα των αγώνων.  Για καθυστερημένες πληρωμές ή για πληρωμές μέσω άλλων τραπεζών, συστήνεται στους Αρχηγούς των ομάδων να έχουν το αποδεικτικό κατάθεσης μαζί τους, να το επιδείξουν εφόσον τους ζητηθεί από την Γραμματεία.  Κανένα σωματείο δεν θα λάβει μέρος εάν δεν έχουν τακτοποιηθεί τα παράβολα συμμετοχής των δηλωμένων αθλητών (-τριών) του.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ : Η Γραμματεία των αγώνων θα λειτουργήσει όπως αναγράφεται στο πρόγραμμα στην περιοχή εκκίνησης/τερματισμού. Οι αρχηγοί των ομάδων θα προσκομίζουν δελτία και κάρτες υγείας των αθλητών, για να παραλαμβάνουν αριθμούς. Οι αθλητές θα προσέρχονται για υπογραφή στο φύλλο αγώνα έως και 15’ πριν την εκκίνηση της κατηγορίας τους.

 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Τεχνική Ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της εκκίνησης/τερματισμού 15’ πριν την έναρξη των αγώνων, αντίστοιχα και το Σάββατο και την Κυριακή.

 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ :

Οι αγώνες διεξάγονται με τους Κανονισμούς της Ε. Ο. Ποδηλασίας και ειδικότερα αυτούς για την Ορεινή Ποδηλασία.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Ε.Ο.Π. Οι συμμετέχοντες θα επιδεικνύουν στον υπεύθυνο Covid της διοργάνωσης, αρνητικά αποτελέσματα rapid test εντός 24ωρών ή μοριακού τεστ εντός 48 ωρών.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ : Το ποδηλατικό κράνος και η ποδηλατική ενδυμασία είναι υποχρεωτικά τόσος στους αγώνες όσος και στην επίσημη προπόνηση.

ΖΩΝΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ : Ζώνη τροφοδοσίας/τεχνικής βοήθειας, 50 μέτρα πριν τον τερματισμό.

 

 

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ : 1η θέση κάθε κατηγορίας, κύπελλο

1η, 2η και 3η θέση μετάλλιο

Δίπλωμα στους έξι πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας, με χωριστή απονομή αγόρια και κορίτσια

ΑΠΟΝΟΜΕΣ : Στον χώρο εκκίνησης/τερματισμού σύμφωνα με το πρόγραμμα. Οι νικητές θα προσέλθουν με την αγωνιστική τους ενδυμασία.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ : Σε περίπτωση που το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ αποφασίσει ελέγχους, θα υπάρξει ενημέρωση για τους εμπλεκόμενους, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ, της UCI και του ΕΣΚΑΝ.

 

ΠΟΙΝΕΣ : Στον αγώνα θα εφαρμοστούν οι ποινές που αναφέρονται στους κανονισμούς της ΕΟΠ και όπου δεν προβλέπεται, της UCI.

ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΑΓΩΝΩΝ : Θα ανακοινωθεί

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ : Ζωναράς Δημήτριος

ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ :

I. Με την συμμετοχή του στον αγώνα, ο ποδηλάτης αποδέχεται το περιεχόμενο και τους όρους της παρούσας προκήρυξης των αγώνων.

II. Άπαντες οι συμμετέχοντες στους αγώνες με οποιαδήποτε μορφή, αθλητές, προπονητές, συνοδοί, θεατές και όλοι οι εμπλεκόμενοι στην διοργάνωση, αποδέχονται όπως τα προσωπικά τους στοιχεία, τα αποτελέσματα αγώνων με τις επιδόσεις, τις φωτογραφίες, τα βίντεο αυτών, να δίνονται στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, στα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης και επικοινωνίας, και να επεξεργάζονται από τον διοργανωτή του αγώνα και τους συνδιοργανωτές αυτού.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ : Για ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη

αποφασίζεται επιτόπου από την Αγωνοδίκη Επιτροπή. Οι αθλητές/τριες συμμετέχουν στους αγώνες με δικιά τους ευθύνη και ο διοργανωτής δεν έχει καμία υποχρέωση για κάθε ενδεχόμενο ατύχημα ως και φθορά ή απώλεια αγωνιστικού υλικού, ενδυμάτων κλπ. Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να συμπτύξουν κατηγορίες σύμφωνα με τους Κανονισμούς της ΕΟΠ και να τροποποιήσουν το πρόγραμμα των αγώνων και την διαδρομή σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας δεν είναι δυνατή και ασφαλής η πρόσβαση για τους αγωνιζόμενους σε όλα τα σημεία της διαδρομής.

 

 

 

 

 

 

ΧΑΡΤEΣ/ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΑ :

 

  • ΧΑΡΤΗΣ KIDS/KUNIOR, 520μ. απόσταση

 

 

  • ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΑ KIDS/JUNIOR, 22μ. υψομετρικά

 

 

 

 

  • ΧΑΡΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ, 1770μ. απόσταση

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΑ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ, 70μ. υψομετρικά

 

  • ΧΑΡΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ, 3700μ. απόσταση

 

  • ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ, 142μ. υψομετρικά

                                                        Η Τεχνική Επιτροπή τη ΕΠΟΣΚ

 

                                                                                      

Ακαδημίες Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

Τμήματα SPINNING

spinning 3

Ψηφιακή Χρονομέτρηση

banner chron

Αθλητικά Ενδύματα - CUSTOM

ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΤΒXPERT.GR

Scroll to top