Νέα - Ανακοινώσεις

Τα τελικά και διορθωμένα αποτελέσματα από τον αγώνα road έχουν ανέβει από την Παρασκευή και μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Επίσης, σας παραθέτουμε το video του photo finish προς αποφυγή περαιτέρω παρεξηγήσεων.

Θα προσπαθήσουμε να αποκαταστήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όποιο λάθος έγινε, παραδίδοντας τα έπαθλα σε όσους ήταν τελικά να μπουν στο βάθρο.

 

 

Μετά από ενστάσεις αθλητών για τα αποτελέσματα της κούρσας, η διοργάνωση μπήκε στη διαδικασία εκτενέστερης ανάλυσης και διαπιστώθηκαν όντως κάποια λάθη. Επειδή σε καμία περίπτωση δεν είχαμε κάποια πρόθεση να αδικήσουμε οποιοσδήποτε αθλητή, από τη μεριά της διοργάνωσης θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη στους αθλητές που δεν ανακοινώθηκε η σωστή θέση τερματισμού τους και να σας ενημερώσουμε ότι θα αποκατασταθούν άμεσα τα αποτελέσματα καθώς και θα αναρτηθεί το photo finish.

 

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όσους αθλητές πήραν μέρος στο "Γαλατάς Mtb & Road Race 2016" αλλά δεν πήραν αναμνηστικό μετάλλιο από τον αγώνα, ότι όσοι είναι από Αθήνα μπορούν να το παραλάβουν από το κατάστημα του Bike Expert στο Γέρακα, ενώ όσοι είναι από επαρχία μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για να τους το στείλουμε ταχυδρομικώς.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για τη συμμετοχή σας!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η μεταφορά με λεωφορείο των αθλητών, για τον αγώνα ορεινής ποδηλασίας του Γαλατά στις 20 & 21 Φεβρουαρίου 2016, ακυρώνεται διότι δεν συμπληρώθηκε ο ελάχιστα απαιτούμενος αριθμός αθλητών.

Περισσότερα...

Οι εκδηλώσεις του "Γαλατάς Mtb & Road Race 2016" ξεκινούν με την ποδηλατική βόλτα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 14:00 και θα είναι μία μοναδική ευκαιρία για τον ντόπιο πληθυσμό να έρθει σε επαφή με το άθλημα της ποδηλασίας και να ψυχαγωγηθεί μέσα από την άθληση. Στη βόλτα θα συμμετέχει το σχολείο του χωριού, σχολεία των γύρω περιοχών αλλά παιδιά που θα έχουν έρθει ως επισκέπτες.

 

Περισσότερα...

Περισσότερα...

Στον αγώνα ΜΤΒ την Κυριακή, η σακούλα του αθλητή θα περιέχει και έναν τυπωμένο χάρτη της διαδρομής (50km ή 30km) όπου θα αποτυπώνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τον αθλητή, όπως μήκος διαδρομής, υψομετρικά, μονοπάτια, τροφοδοσίες κτλ., ενώ θα θα υπάρχει και χάρτης με τα υψομετρικά σε κατάλληλο μέγεθος ώστε να μπορείτε να τον κόψετε και να τον τοποθετήσετε στο ποδήλατό σας εάν το επιθυμείτε.

Η ομάδα των φωτογράφων, γνωστοί πλέον και ως "photo-snipers", δίνει και φέτος το παρόν στον αγώνα "Γαλατάς Mtb & Road Race 2016".

Περισσότερα...

 

Το εξειδικευμένο κέντρο επαγγελματικής αεροβιντεοσκόπησης VMAdigital για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα είναι μαζί μας στο “Γαλατάς Mtb & RoadRace 2016” καλύπτοντας τους αγώνες μας με την αεροβιντεοσκόπηση.

Περισσότερα...

Ο DJ Δημήτρης Παππάς και η ομάδα του θα είναι κοντά μας και στο "Γαλατάς Μtb & Road Race 2016"! Θα ντύσουν με τις μουσικές τους το event και θα ανεβάσουν τη διάθεση τόσο στους συμμετέχοντες όσο και σε όλους τους παραβρισκόμενους και συνοδούς!

Περισσότερα...

Ακαδημίες Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

Τμήματα SPINNING

spinning 3

Ψηφιακή Χρονομέτρηση

banner chron

Αθλητικά Ενδύματα - CUSTOM

ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΤΒXPERT.GR

Scroll to top