Σχετικά

 Το Γαλατάς Mtb Race έρχεται και υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις στους φίλους της ορεινής ποδηλασίας!

 H συμμετοχή αναμένεται μεγάλη, με δυνατούς αθλητές σε όλες τις κατηγορίες, κάτι που θα αυξήσει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον.

Κάποια από τα σημαντικά ονόματα που θα αγωνιστούν στο Γαλατάς Mtb Race:

 

ΣΚΥΛΟΔΗΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ- Specialized (Μεγάλη Διαδρομή - Α3)

 

 

 GOBEL SYLVAIN - Σ.Ο.Π.ΠΡΕΒΕΖΑΣ  (Μεγάλη Διαδρομή - Α3)

 

 

 

 

ΤΥΡΟΛΟΓΟΣ ΠΕΤΡΟΣ - Π.Ο. ΑΡΤΑΣ (Μεγάλη Διαδρομή - Α1)

 

 

 

 

ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ - Α.Ο. ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ (Μεγάλη Διαδρομή - Α1)

 

 

 

Α.Ο. ΑΧΑΡΑΒΗΣ

Δείτε τα αποτελέσματα: www.mtbxpert.gr/files/APOTELESMATA_T.xls

 

 Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6613 120 // info@mtbxpert.g

 

......

 

Περισσότερες πληροφορίες διαμονής εντός των ημερώνΜεταφορά από Αθήνα (μετ’επιστροφής ) με λεωφορείο:


Στα πλαίσια του “Γαλατάς Mtb Race” που θα πραγματοποιηθεί στo Γαλατά Αιτωλοακαρνανίας στις 24 Φεβρουαρίου το Τουριστικό γραφείο ΧΑΛΟΥΛΟΣ (ARCADIAN.SPIRIT) αναλαμβάνει τη μεταφορά για τους συμμετέχοντες αθλητές ως εξής:

Θα πραγματοποιηθούν δύο δρομολόγια προς Γαλατά από Αθήνα, ένα το Σάββατο 23/2 και ένα την Κυριακή 24/2. Η επιστροφή θα γίνει την Κυριακή 24/2 μετά το τέλος των εκδηλώσεων.

!Προσοχή: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας και να κάνουν κράτηση μέχρι 11/02/2013. Τα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν μόνο  αν υπάρχει επαρκής ζήτηση!

Η μεταφορά των αθλητών θα γίνει με τουριστικό λεωφορείο και των ποδηλάτων τρέιλερ μεταφοράς ποδηλάτων.

Το κόστος είναι 25 Ευρώ / άτομο + 5 Ευρώ / ποδήλατο.

 

Για πληροφορίες  επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6613 120 // Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Περισσότερα...

 

 

ΟΔΙΚΩΣ:

Περισσότερα...

 
O Γαλατάς βρίσκεται σε απόσταση 25 χλμ. από τη γέφυρα του Ρίου-Αντίρριου.

Αριστερά πριν τη γέφυρα του Ευήνου.

 

Γαλατάς mtb Race- Οι διαδρομές:

 

Α- Μεγάλη Διαδρομή 58.3 χλμ.


Η διαδρομή έχει συνολικό μήκος 58.3 χλμ. εκ των οποίων το 10% είναι ασφάλτινο τμήμα, το 15% μονοπάτια και το υπόλοιπο καλύπτεται από δασικούς δρόμους. Αφετηρία και τερματισμός στο χωριό του Γαλατά .

Η διαδρομή προχωράει παράλληλα με τον ποταμό Εύηνο και διέρχεται μέσα από 5 χωριά. Διασχίζει το ποτάμι 1 φορά και το ρέμα 22 φορές.

Σε περίπτωση που το ποτάμι δεν διασχίζεται τη συγκεκριμένη περίοδο, υπάρχει εφεδρική διαδρομή που αλλάζει ελάχιστα τα συνολικά χιλιόμετρα.

 

Περισσότερα...


Υψομετρικό μεγάλης διαδρομής

Περισσότερα...

 

 

Β-Μικρή Διαδρομή 26.1 χλμ

Η διαδρομή έχει συνολικό μήκος 26.1 χλμ. εκ των οποίων το 10% είναι ασφάλτινο τμήμα, το 20% μονοπάτια και το υπόλοιπο καλύπτεται από δασικούς δρόμους. Αφετηρία και τερματισμός στο χωριό του Γαλατά.

Η διαδρομή προχωράει παράλληλα με τον ποταμό Εύηνο.

Η συγκεκριμένη διαδρομή προτείνεται για τους πιο αρχάριους αναβάτες - που διαθέτουν κάποια εμπειρία σε αγώνες Mtb.

 

Περισσότερα...

 

 

Υψομετρικό μικρής διαδρομής

Περισσότερα...

 

 

Γαλατάς Mtb RACE

 

ToMtbxpert με την υποστήριξη του δήμου Ναυπακτίας διοργανώνουν αγώνα ορεινής ποδηλασίας στην περιοχή του δήμου στις 24 Φεβρουαρίου 2013 με την ονομασία ΓΑΛΑΤΑΣ MΤΒ RACE.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

 Ο αγώνας θα γίνει στην περιοχή του δήμου Ναυπακτίας με έναρξη και τερματισμό το χωριό του Γαλατά.

 
 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

 Ο αγώνας είναι open και μπορεί να συμμετέχει ο καθένας (ενήλικας) ασχέτου ηλικίας, είτε διαθέτει είτε όχι δελτίο αθλητού, αρκεί να γνωρίζει ορεινή ποδηλασία και να έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση. Για τη μεγάλη διαδρομή θα υπάρχουν οι εξής κατηγορίες:

- Α1 ΑΝΤΡΩΝ / 18 – 29 ΕΤΩΝ
- Α2 ΑΝΤΡΩΝ / 30 – 39 ΕΤΩΝ
- Α3 ΑΝΤΡΩΝ / 40 – 49 ΕΤΩΝ
- Α4 ΑΝΤΡΩΝ / 50+
- ΓΥΝΑΙΚΩΝ

O μέγιστος αριθμός συμμετοχών είναι συνολικά 200 αθλητές ανά άθλημα.
Για να ισχύει μία κατηγορία πρέπει να έχει τουλάχιστον 6 συμμετοχές. Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί κάποια κατηγορία, ενσωματώνεται με την αμέσως μικρότερη ηλικιακά.

Η μικρή διαδρομή θα έχει μία μοναδική κατηγορία.

 
 ΔΗΛΩΣΗ & ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Όλοι οι συμμετέχοντες συμπληρώνουν αίτηση συμμετοχής και υπεύθυνη δήλωση υποχρεωτικά.
Οι δηλώσεις συμμετοχής και οι υπεύθυνες δηλώσεις γίνονται ηλεκτρονικά (
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή με φαξ (210 6613120) και μπορείτε να τις προμηθευτείτε από την ιστοσελίδα www.mtbxpert.gr ή από το κατάστημα bikeexpert.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 21/02/2013 και ώρα 24:00μμ.
Το κόστος συμμετοχής είναι 20€ με φπα Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει:
- συμμετοχή στον αγώνα
- αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής
- τεχνική υποστήριξη ποδηλάτου
- δώρα χορηγών
- συμμετοχή στις κληρώσεις
- ασφαλιστική κάλυψη
 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΑΣ : Μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο στον λογαριασμό ΕΘΝΙΚΗΣ 662 400 77199, IBAN: GR8201106620000066240077199 με δικαιούχο ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ή στο κατάστημα BIKEEXPERT στην Αγίου Ιωάννου Θεολόγου 31, Γέρακας. Προσοχή:Μέχρι την Πέμπτη 21/02/2013 και ώρα 24:00μμ.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

 
Α- Μεγάλη Διαδρομή58.3 χλμ.

 
Η διαδρομή έχει συνολικό μήκος 58.3 χλμ. εκ των οποίων το 10% είναι ασφάλτινο τμήμα, το 15% μονοπάτια και το υπόλοιπο καλύπτεται από δασικούς δρόμους. Αφετηρία και τερματισμός στον Γαλατά του Δήμου Ναυπακτίας.
Η διαδρομή προχωράει παράλληλα με τον ποταμό Εύηνο και διέρχεται μέσα από 5 χωριά. Διασχίζει το ποτάμι 1 φορά και παραπόταμο του Ευήνου 22 φορές.
Σε περίπτωση που το ποτάμι δεν διασχίζεται τη συγκεκριμένη περίοδο, υπάρχει εφεδρική διαδρομή που αλλάζει ελάχιστα τα συνολικά χιλιόμετρα.
Η διαδρομή χαρακτηρίζεται από τις συνεχείς εναλλαγές στο τερέν και το φυσικό τοπίο. Θα υπάρχουν 2 σημεία υδροδοσίας και 1 πηγή αλλά και πηγές στα χωριά περάσματα. Θα υπάρχει σήμανση της διαδρομής με σπρέι και κορδέλες καθώς και προειδοποιητικές πινακίδες σε δύσκολα σημεία. Στα ασφάλτινα κομμάτια (αν και μικρά) δεν θα διακοπεί η κυκλοφορία.
 

Β-Μικρή Διαδρομή 26.1 χλμ

 

Η διαδρομή έχει συνολικό μήκος 26.1 χλμ. εκ των οποίων το 10% είναι ασφάλτινο τμήμα, το 20% μονοπάτια και το υπόλοιπο καλύπτεται από δασικούς δρόμους. Αφετηρία και τερματισμός στον Γαλατά του Δήμου Ναυπακτίας. . Θα υπάρχουν 2 σημεία υδροδοσίας και 1 πηγή αλλά και πηγές στα χωριά περάσματα.
Η διαδρομή προχωράει παράλληλα με τον ποταμό Εύηνο.

Η συγκεκριμένη διαδρομή προτείνεται για τους πιο αρχάριους αναβάτες - που διαθέτουν κάποια εμπειρία σε αγώνες Mtb.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ
 
 Θα βραβευτούν οι 6 πρώτοι κάθε κατηγορίας στη μεγάλη διαδρομή και οι 6 πρώτοι της γενικής κατάταξης (overall).  Στη μικρή διαδρομή θα βραβευτούν οι έξι πρώτοι. Οι απονομές θα γίνουν αμέσως μετά την λήξη των αγώνων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 
Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
 

• 9.00 πμ Παραλαβή αριθμών και ενημερωτικού υλικού από την γραμματεία του αγώνα. Επιβεβαίωση συμμετοχών.

• 11.00 πμ Εκκίνηση αγώνα OPEN ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
• 14.00 μμ Απονομές

ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ – ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
 
 Οτιδήποτε απρόβλεπτο παρουσιαστεί ή τυχόν ενστάσεις θα ρυθμιστούν επι τόπου.
Αν κάποιος αντιμετωπίσει μηχανικό πρόβλημα πρέπει να επισκευάσει τη βλάβη μόνος του. Σε περίπτωση εγκατάλειψης για οποιονδήποτε λόγο (μηχανική βλάβη, πτώση, τραυματισμό κλπ) πρέπει να ενημερώσετε τον κοντινότερο κριτή.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ
 
Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη και δεν ευθύνεται η διοργανώτρια αρχή σε περίπτωση οποιουδήποτε είδους τραυματισμού τους ή και μερικής ή ολικής καταστροφής του εξοπλισμού τους όπως ρητά αναφέρεται και στην υπεύθυνη δήλωση. Σε όλη την χρονική διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει ιατρός, ασθενοφόρο και εθελοντική ομάδα πρώτων βοηθειών. Οι αθλητές οφείλουν να έχουν εξεταστεί από ιατρό ο οποίος θα τους έχει κρίνει ικανούς να συμμετέχουν σε αυτό τον αγώνα. Θα υπάρχει υποχρεωτική προσωπική ασφάλιση σε περίπτωση ατυχήματος κατά την διάρκεια του αγώνα.
Για την συμμετοχή στον αγώνα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΧΡΗΣΗ ΚΡΑΝΟΥΣ.
 
ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ
Σε περίπτωση ματαίωσης ή και αναβολής του αγώνα λόγω καιρικών συνθηκών ή για τον οποιοδήποτε σοβαρό λόγο που θα μπορούσε να βλάψει την υγεία και σωματική ακεραιότητα των αθλητών και σε κάθε περίπτωση την ορθή διεξαγωγή του αγώνα, το αντίτιμο συμμετοχής θα ισχύει για την νέα ημερομηνία που αυτός θα οριστεί και θα είναι το αργότερο μέχρι το τέλος του 2013. Αθλητής/τρια που δηλώσει συμμετοχή και δεν προσέλθει στον αγώνα δε δικαιούται επιστροφής χρημάτων.
 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΘΛΗΤΗ
Ο κάθε αθλητής της ορεινής ποδηλασίας είναι υποχρεωμένος να φέρει τον αριθμό του στο μπροστινό μέρος του τιμονιού.
 
 ΒΟΗΘΕΙΑ
Απαγορεύεται οποιαδήποτε εξωτερική βοήθεια, ή τεχνητή υποβοήθηση αθλητών μεταξύ τους καθώς και η χρήση οποιουδήποτε μηχανοκίνητου βοηθητικού μέσου. Επιτρέπεται η χρήση χάρτη, πυξίδας, GPS, κινητού τηλεφώνου.
 
ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΕΡΟΥ
Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της ορεινής ποδηλασίας έχουν προβλεφτεί από τη διοργάνωση για τους αθλητές σημεία ανεφοδιασμού νερού όπως φαίνονται στα σκαριφήματα.
Κάθε αθλητής είναι υποχρεωμένος αναλόγως των αναγκών του να μεταφέρει την απαραίτητη τροφή και νερό που θα του εξασφαλίσει την ολοκλήρωση του αγώνα.

 

 ΠΟΙΝΕΣ
Όλες οι παρακάτω παραβάσεις επιφέρουν την ποινή του αποκλεισμού:
Μη εμφάνιση ή αλλοίωση αριθμού συμμετοχής. Αποδοχή εξωτερικής βοήθειας . Χρήση μηχανοκίνητου βοηθητικού μέσου. Ρίψη απορριμμάτων. Παρεμπόδιση άλλου αθλητή ή αντιαθλητική συμπεριφορά. Μη συμμόρφωση με οδηγίες κριτών. Αγένεια – Ανάρμοστη συμπεριφορά προς την οργανωτική επιτροπή, κριτές, εθελοντές κλπ. Μη παρουσία σε σταθμό ελέγχου. Άρνηση εξέτασης από γιατρό της οργάνωσης αν αυτό κριθεί απαραίτητο οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Εγκατάλειψη του αγώνα και μη ενημέρωση κριτή επιφέρει την ποινή του αποκλεισμού από κάθε μελλοντική διοργάνωση.
 

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
Ενστάσεις για οποιοδήποτε λόγο γίνονται μόνο από τον ίδιο τον αθλητή το αργότερο 30 λεπτά μετά τον τερματισμό του. Η όποια απόφαση της
επιτροπής ενστάσεων, είναι τελική και δεν δέχεται καμία συζήτηση.
 
 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
Ο οργανωτής μπορεί να τροποποιήσει τις διαδρομές αν για οποιονδήποτε λόγο υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια των αθλητών. Επίσης μπορεί να καθυστερήσει την έναρξη ή και να ματαιώσει ή αναβάλλει τον αγώνα λόγω κακοκαιρίας ή άλλης ανωτέρας βίας.
 

 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Με την αίτηση συμμετοχής κάθε αθλητής επιτρέπει στον οργανωτή τη φωτογράφηση και τη βιντεοσκόπηση του, στην διάρκεια του αγώνα και των απονομών, για διαφημιστικούς σκοπούς.
 
 

 ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ 
Όλοι οι αθλητές είναι υπεύθυνοι για την καλή φυσική κατάστασή τους και οφείλουν να εξεταστούν από γιατρό πριν τον αγώνα για να διαπιστωθεί η ικανότητά τους για συμμετοχή σε αγώνα.
Οι συμμετέχοντες γνωρίζουν τον ενδεχόμενο κίνδυνο σωματικής βλάβης ή φθοράς εξοπλισμού από τη συμμετοχή τους σε αγώνες ορεινής ποδηλασίας καθώς και τις συνέπειες αυτών.
Ο οργανωτής δεν ευθύνεται για το θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των συμμετεχόντων καθώς και ζημιάς ή καταστροφής του εξοπλισμού τους.
Όλοι οι συμμετέχοντες υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που εμπεριέχει η κίνηση σε ορεινό περιβάλλον, έχουν την ανάλογη εμπειρία και ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν.
Με την εγγραφή τους στον αγώνα δηλώνουν ότι σε καμία περίπτωση δε θα στραφούν ή θα προβάλλουν απαίτηση εναντίων των διοργανωτών ή εκπροσώπων αυτών ή των χορηγών ή της εποπτεύουσας αρχής αν πάθουν υλική, σωματική ή ηθική βλάβη οι ίδιοι ή οι συνοδοί τους ή οποιοσδήποτε τρίτος εξ' αιτίας τους από την εγγραφή ή τη συμμετοχή τους στον συγκεκριμένο αγώνα.
Ο οργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μην επιτρέψει σε κάποιον αθλητή να ολοκληρώσει τον αγώνα αν υπάρχει σχετική γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα.
 
 

 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ

 

Η οργάνωση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παρόντων κανονισμών διεξαγωγής του αγώνα χωρίς προηγούμενη ενημέρωση αν αυτό κριθεί απαραίτητο. Σε καμία περίπτωση η οποιαδήποτε αλλαγή δεν θα αλλοιώνει το ύφος του αγώνα.
 
 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ- ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
Σκόπιμο είναι ο κάθε αθλητής να:
1. Συμβουλευτεί δελτίο καιρού μία ημέρα πριν τον αγώνα για να προετοιμάσει κατάλληλα τον ρουχισμό του και τον εξοπλισμό του που θα επιλέξει για τον αγώνα.
2. Μελετήσει το υψομετρικό προφίλ έτσι ώστε να γνωρίζει τα σημεία με έντονες ανηφόρες.
3. Φτάσει στο σημείο παραλαβής του αριθμού του, έγκαιρα.
4. Φροντίζει να ελέγχει τα σημεία ανεφοδιασμού νερού και να υπολογίζει αν του αρκούν αυτά ή χρειάζεται να έχει και δικά του υγρά ή και τρόφιμα.
5. Έχει κατά την διάρκεια του αγώνα την προσοχή του στην σήμανση. Το βουνό και τα μονοπάτια είναι τελείως διαφορετικά σε σχέση με τους αγώνες σε ένα στάδιο ή στην άσφαλτο.
6. Γυρίζει πίσω όπως ήρθε αν χάσει κάποιο σημείο της διαδρομής, μέχρι να βρει το σημείο που ήταν εντός της σωστής διαδρομής.

 Σεβόμαστε τη φύση και τους συναθλητές μας:
- Δεν πετάμε σκουπίδια στο δάσος εκτός των προκαθορισμένων σημείων των σταθμών ελέγχου. Το δάσος πρέπει να μείνει καθαρό.
- Δεν παρκάρουμε αυτοκίνητα εκτός των οριοθετημένων χώρων. Οι ρόδες του αυτοκινήτου κάνουν ζημιά.
- Δεν σπρώχνουμε τους συναθλητές μας όταν βρισκόμαστε σε στενό σημείο. Απλά ζητάμε να μας κάνουν χώρο με ευγενικό τρόπο.
- Όταν κάποιος κινείται αργά και επιβραδύνει τους αθλητές που τον ακολουθούν, οφείλει να κάνει στην άκρη να περάσουν οι πιο γρήγοροι.
- Βοηθάμε αν δούμε κάποιον να έχει τραυματιστεί ή αν πάει να πάρει λάθος δρόμο.
- Αναφέρουμε στον αμέσως επόμενο κριτή ή σταθμό που θα συναντήσουμε, αν υπάρχει συμβάν τραυματισμού
- Δεν εγκαταλείπουμε τον αγώνα χωρίς να ενημερώσουμε πρώτα και αυτοπροσώπως τον διοργανωτή ή τον πλησιέστερο κριτή.
- Δεν ενοχλούμε τους χρονομέτρες ζητώντας αποτελέσματα ενώ ο αγώνας είναι σε εξέλιξη.
- Δεν μετακινούμε αυτοκίνητα κατά την διάρκεια του αγώνα και επί της διαδρομής του αγώνα. Υπάρχουν αθλητές που τρέχουν ακόμα και τους στερούμε τον χώρο.
- Δεν καπνίζουμε στο δάσος. Υπάρχει κίνδυνος φωτιάς πάντα.
 
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ - ΒΝCYCLING-NAFPAKTIANEWS.GR
 
 

 

Χαιρετισμός Δημάρχου

"Ο δήμος Ναυπακτίας υποδέχεται αυτόν τον Φεβρουάριο ένα μοναδικό, αθλητικό γεγονός, το «Γαλατάς Mtb Race». Ο δήμος Ναυπακτίας θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει τους φίλους της ορεινής ποδηλασίας  και να στηρίξει την προσπάθεια της διοργάνωσης.

Οι πανέμορφες περιοχές στις όχθες του ποταμού Εύηνου, οι πλαγιές του βουνού της Βαράσοβας  και τα φιλόξενα χωριά μας θα αποτελέσουν το ιδανικό μέρος για την πραγματοποίηση του πρώτου αγώνα ορεινής ποδηλασίας στην περιοχή.

Καλώ όλους τους φίλους του αθλήματος, τους δημότες, τοπικούς φορείς να συμμετάσχουν και να ενισχύσει ο καθένας από την πλευρά του τη διοργάνωση. Το «Γαλατάς Mtb Race» θα είναι ένα ξεχωριστό γεγονός για όλους!"

Γιάννης Μπουλές
Δήμαρχος Δήμου ΝαυπακτίαςΧαιρετισμός Προέδρου Τοπικής Κοινότητας Γαλατά


"Σαν πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Γαλατά καλωσορίζω το «Γαλατάς Mtb Race» στην περιοχή μας.

Μία διοργάνωση σαν αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους να επισκεφτούν τον Γαλατά και να γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου μας , τα ιστορικά αξιοθέατα και τη φιλοξενία των κατοίκων.

Η κοινότητα θα είναι αρωγός στην προσπάθεια των διοργανωτών και θα αγκαλιάσει τους αθλητές και φίλους τις ποδηλασίας που θα φτάσουν στα μέρη μας για να απολαύσουν τον αγώνα.

Εύχομαι το «Γαλατάς Mtb Race» να σας αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων και να περάσετε μαζί μας μία αξέχαστη εμπειρία."

 

Φιλικά,
Μπαλωμένος Ελευθέριος

 

 

 

 

 

 

Scroll to top