Νέα - Δελτία τύπου ΣΥ.Φ.ΑΓΕ.

αρχική

Σας καλωσορίζουμε όλους στη νέα ιστοσελίδα του Συλλόγου Φίλων Αθλητισμού Γέρακα syfage.gr ! Δεν είναι εντελώς ολοκληρωμένη, ο ενθουσιασμός όμως είναι μεγάλος και θέλουμε να μοιραστούμε αυτή τη νέα δημιουργία!

Περισσότερα...

Σύμφωνα με τη μέχρι τώρα βαθμολογία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.), που περιλαμβάνει τις επιδόσεις όλων των σωματείων της χώρας,  ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) ανέβηκε στην 1η θέση.

Περισσότερα...

Ο Εγγλέζος Σταμάτης, αθλητής του Συλλόγου Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.), κατέκτησε την κορυφή στον αγώνα της Ατομικής Χρονομέτρησης, στην κατηγορία των Παίδων, που έγινε στο 1ο Εθνικό Κύπελλο Δρόμου που διεξήχθη στις 25 – 26/3/2022.

Περισσότερα...

Θριαμβευτική εμφάνιση από το Σύλλογο Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) στον αγώνα “ΜΤΒ ΓΕΡΑΚΑΣ 2022 VOL.2 (XCC)” που συμμετείχε και διοργάνωσε μαζί με τον Π.Δ.Σ. «Οδυσσέα».

Περισσότερα...

Για μια ακόμη χρονιά, ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) έδειξε την υπεροχή του στο Τοπικό Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στο Cross Country 2022.

Περισσότερα...

Ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) συμμετείχε στο 1ο Κύπελλο Ελλάδος Ορεινής Ποδηλασίας (League) στο αγώνισμα XCO, που έγινε το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στη Σαλαμίνα.

Περισσότερα...

Πρωταγωνιστικό ρόλο, ανάμεσα σε 15 σωματεία, ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) στο διασυλλογικό αγώνα ΜΤΒ στο αγώνισμα XCO, που έγινε την Κυριακή 13/2 στη Σαλαμίνα αφού «κατέκτησε», με τις πρωτιές των αθλητών του,  4 από τις 7 συνολικά κατηγορίες.

Περισσότερα...

Δυναμικό παρών επέδειξε ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) στον διασυλλογικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας ΜΤΒ ΧCC Σιρκουί που διοργάνωσε ο ΑΣΚ  Άλφα στην Νέα Φιλαδέλφεια την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022.

Περισσότερα...

Ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) άνοιξε την αγωνιστική αυλαία με τον αγώνα «ΜΤΒ Γέρακας 2022 Vol.1» που διεξήχθη στον Γέρακα Αττικής την Κυριακή 30 Ιανουαρίου μαζί με τον Π.Δ.Σ. «Οδυσσέας».

Περισσότερα...

Εκεί που οι άλλοι επικεντρώνονται στις μεταγραφές, ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) υποδέχεται με μεγάλη χαρά για μια ακόμη χρονιά, νέα παιδιά, αθλητές με ή χωρίς εμπειρία, από 4 ετών και άνω για να γνωρίσουν την ορεινή ποδηλασία και να ενταχθούν σε έναν οργανωμένο Σύλλογο, ενταγμένο στην ομοσπονδία της ποδηλασίας.

Περισσότερα...

Στο Σύλλογο Φίλων Αθλητισμού του Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) λειτουργούν τμήματα ποδηλασίας για παιδιά από 4 ετών και ενήλικες

Περισσότερα...

Ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) δημιουργήθηκε από μία ομάδα ανθρώπων με πολυετή εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού.  Με τη στήριξη του Bike Expert και της B&N Cycling που δραστηριοποιείται στον χώρου του ποδηλάτου και του τρεξίματος από το 2004, η ιδέα για μία αθλητική ακαδημία που θα αγκαλιάζει τους φίλους του αθλητισμού και ειδικότερα της ποδηλασίας έγινε πραγματικότητα.

Περισσότερα...

Ακαδημίες Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

Τμήματα SPINNING

spinning 3

Ψηφιακή Χρονομέτρηση

banner chron

Αθλητικά Ενδύματα - CUSTOM

ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΤΒXPERT.GR

Scroll to top