Το τελευταίο ΕΤΑΠ Γραβιά-Αμφίκλεια και το "1-Day Bike Odyssey"

 

Ο καιρός ήταν εξαιρετικός και η ατμόσφαιρα γιορτινή για αυτό το τελευταίο ΕΤΑΠ. Στον 8ήμερο αγώνα, 1η θέση και στο 7ο ΕΤΑΠ και στη Γενική Κατάταξη πήραν οι «Vernon Endurance», ενώ στον 3ήμερο αγώνα στο 3ο ΕΤΑΠ την 1η θέση πήραν οι «Cats and Rats» και στη Γενική Κατάταξη η ομάδα «ΜakisBike».

 

Στον μονοήμερο αγώνα, στην κατηγορία Α1 Ανδρών 18-29, πρώτος βγήκε ο Θοδωρής Πετρίδης, ο οποίος τερμάτισε πρώτος και στη Γενική Κατάταξη. Στην κατηγορία Α2 Ανδρών 30-39, πρώτος βγήκε ο Μιχάλης Παπασάββας, στην κατηγορία Α3 Ανδρών 40-49 ο Χρήστος Μυλωνάς, στην κατηγορία Α4 Ανδρών 50+ ο Βασίλης Κωστόπουλος και τέλος στην κατηγορία των Γυναικών η Γιάννα Ρηγοπούλου.

Τεράστια ήταν η συμβολή του Αθλητικού Συλλόγου Αμφίκλειας «Διόνυσος», ο οποίος υποστήριξε καθ' όλη τη διάρκεια του «Βike Odyssey 2014» τους διοργανωτές με ότι μέσο διέθετε και υπήρξε συνδιοργανωτής για το «1-Day Bike Odyssey». Ακόμα, εθελοντές του συλλόγου βρισκόταν σε καίρια σημεία της πόλης της Αμφίκλειας και ενημέρωναν τη διοργάνωση για την είσοδο των αθλητών στην πόλη. Πλήθος κόσμου και παιδάκια βρισκόταν στο σημείο του τερματισμού για να χειροκροτήσουν και να επευφημήσουν τους αθλητές που τερμάτιζαν, από τον πρώτο έως τον τελευταίο. Τέλος, ο κος Λουκάς Κόλλιας μέλος, πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου και τοπικός Πρόεδρος, μας έκανε την τιμή να κάνει τις απονομές για όλες τις κατηγορίες του μονοήμερου αγώνα.

Δείτε το video του τελευταίου ΕΤΑΠ http://youtu.be/8usRYiwD8Hs

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το έπος του «Bike Odyssey 2014», αφήνοντας την πιο γλυκιά γεύση τόσο στους αθλητές όσο και στους διοργανωτές, οι οποίοι απόλαυσαν κάθε στιγμή είτε ήταν όμορφη είτε ήταν δύσκολη και υποσχέθηκαν να συναντηθούν όλοι ξανά του χρόνου στο «Βike Odyssey 2015».

Ακαδημίες Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

Τμήματα SPINNING

spinning 3

Ψηφιακή Χρονομέτρηση

banner chron

Αθλητικά Ενδύματα - CUSTOM

ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΤΒXPERT.GR

 

 

 

 

 

 

Scroll to top