fb2

Το Bike Odyssey έφτασε για ακόμα μία φορά στο τέλος του, προσφέροντας παραμυθένιες διαδρομές, όμορφες ιστορίες και απροσδόκητες συγκινήσεις!!

Ένας τέτοιος αγώνας δε θα μπορούσε φυσικά παρά να έχει τους δικούς του πρωταγωνιστές, τα δικά του πρόσωπα, τα οποία με τη σειρά τους άφησαν το στίγμα τους. Στην περίπτωση του Bike Odyssey τα πρόσωπα αυτά συμμετείχαν στον αγώνα για να ζήσουν τη δική τους περιπέτεια, χωρίς να το ξέρουν όμως έδεσαν το όνομά τους με την ιστορία της διοργάνωσης, κέρδισαν το ενδιαφέρον του κοινού και δημιούργησαν τις δικές τους ιστορίες. Ήρθαν στον αγώνα για να πάρουν και πριν το καταλάβουν επέστρεφαν στα σπίτια τους έχοντας προσφέρει.

Ανατρέχοντας λοιπόν στα χρονικά του φετινού Bike Odyssey αφιερώνουμε αυτές τις γραμμές στους μεγάλους πρωταγωνιστές του αγώνα.

8-ΗΜΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ

T92A4625

Ένας πολύ δυνατός αγώνας περίμενε το κοινό του Bike Odyssey όσον αφορά τον 8-ήμερο αγώνα, ο οποίος δημιούργησε με το καλημέρα έντονο ενδιαφέρον το οποίο όχι μόνο διατήρησε αλλά και διόγκωσε μέχρι και το τελευταίο στάδιο του αγώνα.

Οι δύο ομάδες που ξεχώρισαν εξαρχής και διεκδικούσαν σε κάθε αγώνα την πρώτη θέση ήταν οι Παπανικολαόυ Κωνσταντίνος και Καλογερόπουλος Γρηγόρης της ομάδας Pedal Force One, και οι Mossoczy Zbigniew και Maciejowski Przemyslaw της ομάδας BikeBoard. Οι δύο ομάδες πριν το καταλάβουν δημιούργησαν μία άτυπη κόντρα μεταξύ τους η οποία όσο κυλούσε η διοργάνωση, εξελίχθηκε σε πραγματικό ντέρμπι!! Η ομάδα από την Πολωνία κατάφερε να κερδίσει πέντε από τα οχτώ στάδια του αγώνα, ενώ η ελληνική τα υπόλοιπα τρία. Νικητές όμως, αναδείχθηκαν τελικά οι Pedal Force One, με μία διαφορά μικρότερη των τεσσάρων λεπτών στη συνολική κατάταξη.

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΞΑΔΑΣ

Πολύ δυνατή μάχη έλαβε χώρα και για τις υπόλοιπες θέσεις της εξάδας. Την τρίτη θέση κατέλαβαν οι Χρήστου και Cole (Animal Rights), οι οποίοι με σπουδαίες εμφανίσεις βρίσκονταν σχεδόν πάντα στις τρεις πρώτες θέσεις και απειλούσαν περιστασιακά ανά στάδιο τους δύο πρωτοπόρους του 8-ήμερου αγώνα.

Μεγάλη μάχη έδωσαν και οι Daan De Backer και Andy Standaert (Ouzo?Azo!), οι Jorgensen Lars και Larsen Bjarne (Pingel Mtb Race & Fun DK) και οι Τσουλουχάς Γιώργος και Σωτηρίου Ιορδάνης (Best Men). Οι τρείς αυτές ομάδες έδωσαν σε κάθε αγώνα τον καλύτερό τους εαυτό και μετά από οκτώ στάδια με επαναλαμβανόμενες ανακατατάξεις και ανατροπές κατέλαβαν την 4η 5η και 6η θέση αντίστοιχα, έχοντας μεταξύ τους διαφορά λίγων μόλις λεπτών.

Ο ΒΟΡΕΙΟΣ 3-ΗΜΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

day3 NorthOVERALL

Πολύ ενδιαφέρον είχε ο βόρειος τριήμερος αγώνα!! Τη θέση του πρωτοπόρου του αγώνα μαζί με την πορτοκαλί φανέλα κατέλαβαν οι Κούπριζας και Ευαγγελίου (Night Riders). Με τρείς πολύ δυνατές εμφανίσεις πήραν τρεις στις τρείς νίκες και κατέλαβαν την πρώτη θέση της συνολικής κατάταξης.

Ακριβώς από πίσω τους ένας μικρός χαμός γινόταν για την κατάληψη των επόμενων τριών θέσεων, με τους ProBike Shop των Τζάφου και Ζύλη, Παπασάββα και ς Χρυσαφέλλη της ομάδας Dynamic και Πετρίδη και Δρούγια της ομάδας Protect Aoos animalrights να καταλαμβάνουν τη 2η 3η και 4η θέση αντίστοιχα. Με τις τρείς αυτές ομάδες να πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις και συνεχείς ανακατατάξεις να λαμβάνουν χώρα ανάμεσά τους σε κάθε στάδιο, το ενδιαφέρον έμεινε αμείωτο μέχρι και το τελευταίο χιλιόμετρο πριν τον τερματισμό.

Ο ΝΟΤΙΟΣ 3-ΗΜΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

day3 NorthOVERALL

Σπουδαίος αγώνας έλαβε χώρα και στα τελευταία στάδια της διοργάνωσης για το νότιο 3-ήμερο αγώνα. Την πρώτη θέση μονοπώλησαν με την εκκίνηση του 1ου σταδίου οι Παπασάββας και Ματσούκας (Sinetairoi), ο τρόπος όμως με τον οποίο το κατάφεραν ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακός. Πετυχαίνοντας τρείς νίκες με μεγάλη διαφορά από τους κυνηγούς τους, ιδιαίτερα στα πρώτα δύο στάδια του αγώνα, πραγματοποίησαν μία δεσποτική εμφάνιση και πήραν σπίτι τους την πορτοκαλί φανέλα με μία διαφορά λίγο μικρότερης της μιάμισης ώρας!!

Σπουδαία μάχη έλαβε χώρα και για τις υπόλοιπες θέσεις της εξάδας, με την κατάταξη των ομάδων να ξεκαθαρίζει στο 3ο στάδιο του αγώνα έπειτα από δύο δυνατές μάχες τις δύο προηγούμενες μέρες. Τελικά τη 2η θέση κατέλαβαν οι West Bikers των Ρίζου και Ταμπαρόπουλου και κατά σειρά τους ακολούθησαν στο βάθρο οι Mauden Hill Cycling των Περδικάρη και Τσοχάρα, οι Στάθης και Κουτσοθάνας (Red Arrows Team), οι MegasYeeros.gr των Δουβίκα και Γούβα και οι Neromana-Kopana των Κουκουλιέρου και Πετρόπουλου.

Η αυλαία έκλεισε για ακόμα μία χρονιά για το Bike Odyssey. Αυτή η πραγματική ποδηλατική Οδύσσεια προσέφερε σε οκτώ μέρες αφενός μία μοναδική περιπέτεια για τους συμμετέχοντές της, μέσα από παραμυθένιες διαδρομές ύψιστης δυσκολίας αφετέρου ανταγωνιστικούς αγώνες, ενδιαφέρουσες ιστορίες και υπέροχες αναμνήσεις σε όλους τους φίλους της ποδηλασίας αλλά και του αθλητισμού γενικότερα που το παρακολούθησαν.

Μέσα από τα παρακάτω links, μπορείτε λοιπόν να ξαναζήσετε το φετινό Bike Odyssey και να παρακολουθήσετε βίντεο από το κάθε στάδιο του αγώνα μας καθώς και την παρουσίαση των ομάδων:

  1. https://bikeodyssey.gr/el/media-photo-video/videos/1216-bike--2018-0-day.html
  2. https://bikeodyssey.gr/el/media-photo-video/videos/1217-stage-1-smixi-kalliroi-2018.html
  3. https://bikeodyssey.gr/el/media-photo-video/videos/1218-stage-2-kalliroi-pyli-2018.html
  4. https://bikeodyssey.gr/el/media-photo-video/videos/1219-bike-odyssey-2018-stage-3-pyli-kalyvia.html
  5. https://bikeodyssey.gr/el/media-photo-video/videos/1220-bike-odyssey-2018-kalyvia-krikello.html
  6. https://bikeodyssey.gr/el/media-photo-video/videos/1221-bike-odyssey-2018-stage-5-krikello.html
  7. https://bikeodyssey.gr/el/media-photo-video/videos/1222-bike-odyssey-2018-stage-6-krikello-ath-diakos.html
  8. https://bikeodyssey.gr/el/media-photo-video/videos/1223-bike-odyssey-2018-ath-diakos-ano-chora.html

XCP ΓΕΡΑΚΑΣ 2024

Ακαδημίες Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

Τμήματα SPINNING

spinning 3

Ψηφιακή Χρονομέτρηση

banner chron

Αθλητικά Ενδύματα - CUSTOM

ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΤΒXPERT.GR

Scroll to top