Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση:Για τις ανάγκες του αγώνα θα υπάρχει συνεργείο και κατάλληλος εξοπλισμός για τη ζωντανή χρονομέτρηση των αθλητών κατά τη διάρκεια του αγώνα. Με τα μέσα αυτά συγκεντρώνονται τα αποτελέσματα του αγώνα, τα οποία στέλνονται άμεσα στην ηλεκτρονική διεύθυνση (mail) του κάθε αθλητή ξεχωριστά, αναρτώνται και δημοσιεύονται στο διαδίκτυο και εκτυπώνονται άμεσα για τις απονομές των αθλητών.

banner chron 1024x225

 

 

 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ

sxoleio

Την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου θα παραχωρηθεί το σχολείο της Κάτω Τιθορέας για τις ανάγκες του αγώνα για όσους αναζητούν χώρο για να κατασκηνώσουν, όσον αφορά τη διαμονή τους στην περιοχή. Όσοι αθλητές επιλέξουν το συγκεκριμένο τρόπο διαμονής θα μπορούν να διαμείνουν στον εσωτερικό χώρο του σχολείου με sleepingbags ή να στήσουν σκηνή στον περιβάλλοντα χώρο του σχολείου.

Στον χώρο αυτό θα υπάρχουν διαθέσιμες τουαλέτες, όχι όμως και ντουζιέρες. Για το λόγο αυτό η διοργάνωση του αγώνα έχει προχωρήσει στην κατασκευή ντουζιέρας για τις ανάγκες του αγώνα. Θεωρώντας μάλιστα ότι ο καιρός θα είναι ακόμα καλός η διοργάνωση προτείνει στους αθλητές να φέρουν μαζί τους και μαγιό για τη χρήση της ντουζιέρας.

 


 

 

Διπλώματα: Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ακόμα ένα αναμνηστικό, το διπλώματα συμμετοχής του αγώνα.

diplwma summetoxhs2

 

Ονομαστικές Καρτέλες:Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν ονομαστική καρτέλα αριθμού συμμετοχής του αγώνα, την οποία θα κρατήσουν ως αναμνηστικό.

kartelaki

 

 

Κόστος για συμμετοχή σε δύο ή τρεις αγώνες:

Για όσους αγωνιστούν σε δύο αγώνες εκ των "Κάτω Τιθορέα Mtb Circuit RACE 2019", “ΚάτωΤιθορέα Road Ανάβαση 2019” και “Κάτω Τιθορέα Mtb Point to Point 2019”,  το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 30€.

Για όσους αγωνιστούν και στους τρεις αγώνες των "Κάτω Τιθορέα Mtb Circuit RACE 2019", “ΚάτωΤιθορέα Road Ανάβαση 2019” και “Κάτω Τιθορέα Mtb Point to Point 2019”,  το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 35€.

XCP ΓΕΡΑΚΑΣ 2024

Ακαδημίες Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

Τμήματα SPINNING

spinning 3

Ψηφιακή Χρονομέτρηση

banner chron

Αθλητικά Ενδύματα - CUSTOM

ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΤΒXPERT.GR

Scroll to top