Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συμμετέχοντες τα εξής:

1. Από τις διαδρομές του αγώνα αφαιρέθηκε ένα πολύ μικρό κομμάτι που περνούσε από την καρδιά της πόλης. Ενημερωθήκαμε τελευταία στιγμή ότι λόγω έργων δεν θα μπορέσουν να γίνουν παρακαμπτήριοι για τα αυτοκίνητα. Η διαδρομή θα εξελιχθεί παραλιακά κατά μήκος της παραλίας της Ψανής.

2. Λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων και ισχυρών βροχοπτώσεων, τα συνεργεία του δήμου δεν κατάφεραν να προχωρήσουν στα προγραμματισμένα έργα-επισκευές του οδοστρώματος. Παρόλα αυτά, δεν θα υπάρχουν λακκούβες αλλά ίσως να μην προλάβουν να κάνουν τα φινιρίσματα που έπρεπε. Το αποτέλεσμα δεν θα είναι στα επίπεδα που θα επιθυμούσε η διοργάνωση, γι’ αυτό εάν έχετε δεύτερους τροχούς χρησιμοποιήστε αυτούς.

3. Η θερμοκρασία του νερού αναμένεται να είναι γύρω στους 25ο C οπότε και δεν θα επιτραπεί η χρήση στολής.

4. Το κολύμπι των 1.500m της Ολυμπιακής Διαδρομής θα γίνει σε 2 στροφές των 750m.

5. O καιρός γενικά θα είναι αίθριος, με την θερμοκρασία να φτάνει τους 28oC.

6. Για όσους αθλητές θα βρίσκονται στην πόλη από το Σάββατο, η προγραμματισμένη τεχνική ενημέρωση των 8:30μμ θα γίνει στον εξωτερικό χώρο του MayoCafé (δίπλα στην εκκίνηση). Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέψουν (πολύ αέρας ή βροχή), η τεχνική ενημέρωση θα γίνει την ίδια ώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου στο παλιό ξενοδοχείο «Ξενίας».

7. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνει από την παραλία της Ψανής (παλιά πλαζ).

b_350_176_16777215_00_images_Triathlon_Nafpaktias_2016_plaz.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Για οποιαδήποτε άλλη αλλαγή θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Μείνετε συντονισμένοι…

 

 

 

 

 

 

Scroll to top