balance bikes

Σε λιγότερο από τέσσερις εβδομάδες θα λάβει μέρος ο διήμερος αγώνας «Κάτω Τιθορέα MTB Race 2018», στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου. Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ανοίξει και όλες οι ηλικίες επιτρέπονται, δηλαδή από 2 ετών και άνω. Συγκεκριμένα, εκτός από τις σύνηθες κατηγορίες που αφορούν 8 ετών άτομα και άνω, δημιουργήθηκαν οι κατηγορίες για παιδιά 2-5 ετών και αυτή για τα παιδία 6-7 ετών.

Με αυτήν την ιδιαίτερη προσθήκη, στις 22 Σεπτεμβρίου, τα παιδιά 2-5 ετών θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε έναν αγώνα μικρής διάρκειας των πέντε λεπτών με balance ποδήλατα (ποδήλατα ισορροπίας), στον οποίο οι γονείς επιτρέπονται και θα μπορέσουν να παρέχουν οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί ο μικρός αθλητής. Επίσης, την ίδια ημέρα, τα παιδιά 6-7 ετών θα μπορέσουν και εκείνα με τη σειρά τους να συμμετέχουν σε αγώνα των δέκα λεπτών με τα ποδήλατά τους.

Όλα τα παραπάνω είναι εφικτά γιατί το Αθλητικό Σωματείο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. (Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα) σε συνεργασία με το Bike Expert και με τη συμβολή του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας , της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, τον Πολιτιστικός - Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάτω Τιθορέας «Φιλοποίμην Φίνος», τον Α.Π.Σ. Κιφισσός Κάτω Τιθορέα και το Σύλλογος Γυναικών Κάτω Τιθορέας θα διοργανώσουν για πρώτη χρονιά τον «Κάτω Τιθορέα MTB Race 2018» – καλή επιτυχία στους μικρούς και μεγάλους αθλητές που θα συμμετέχουν στον αγώνα αυτόν. 

Η διαδρομή θα είναι σε χώμα και θα έχει διάρκεια 5′ και 10′ αντίστοιχα.

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες!

** Αν κάποιο παιδί δεν διαθέτει ποδήλατο ισορροπίας, τότε το συνεργείο του αγώνα θα αφαιρέσει προσωρινά τα πετάλια στο ποδήλατο εκείνο που έχει.

XCP ΓΕΡΑΚΑΣ 2024

Ακαδημίες Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

Τμήματα SPINNING

spinning 3

Ψηφιακή Χρονομέτρηση

banner chron

Αθλητικά Ενδύματα - CUSTOM

ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΤΒXPERT.GR

Scroll to top