Με τον καλύτερο τρόπο τελειώνει το 2012 για το mtbxpert!

Το Ποδηλατικό Κυνήγι Θησαυρού διοργανώθηκε για άλλη μία χρονιά με μεγάλη επιτυχία!!

 Ένα ξεχωριστό παιχνίδι διοργανώθηκε την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στον Γέρακα από το Bike Expert με τη στήριξη τοπικών καταστημάτων και άλλων  χορηγών που ενίσχυσαν το event!

Ένα πρωτότυπο παιχνίδι που έλαβε χώρα για τρίτη χρονιά στην περιοχή και σκόρπισε το γέλιο και τη χαρά σε πλήθος κόσμους όλων των ηλικιών που συμμετείχαν. Μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες οργανωμένοι σε ομάδες των δύο πήραν θέση στην εκκίνηση και αφού άκουσαν προσεχτικά τις οδηγίες του παιχνιδιού, ξεχύθηκαν στους δρόμους του Γέρακα για να συλλέξουν τα πολύτιμα στοιχεία με οδηγό ένα  χάρτη! Η ευφάνταστη πλοκή του παιχνιδιού και η συμμετοχή των τοπικών καταστημάτων ως σημείων στόχων έκανε τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα ενώ στην πορεία οι ομάδες ανακάλυπταν καινούργιες προκλήσεις που έπρεπε να αντιμετωπίσουν.
Μετά τον τερματισμό η κάθε ομάδα είχε να διηγηθεί και μία διαφορετική ιστορία από αυτή τη ποδηλατική περιπέτεια.  Τη μεγαλύτερη ικανοποίηση πήραν τα μικρά παιδιά που είχαν την ευκαιρία να μάθουν παίζοντας  μαζί τους γονείς τους και να δουν το ποδήλατο  ως μέσο διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Η γιορτή συνεχίστηκε και μετά τις απονομές αναμνηστικών και συμβολικών δώρων στους νικητές αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες με πλούσια εδέσματα και κληρώσεις δώρων. Μία ξεχωριστή  ποδηλατική εμπειρία, μία νότα χαράς στην αστική καθημερινότητα!
 

Η ομάδα του mtbxpert ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες και όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Πολλές ευχαριστίες πρέπει να δοθούν στους χορηγούς και υποστηρικτές της διοργάνωσης:

Υποστηρικτές:  Πρακτορείο ΟΠΑΠ- Παναγιωτοπούλου Έφη, «Sweer Bakery – Stavrou»,  Τέντες- Συστήματα Σκίασης: Γκιούλος Νίκος, Φαρμακείο Τίνα Γ. Σαπρίκη, Κρεοπωλείο- Κ. Κατσούλας, Cook & Grill Restaurant, L” Angola Pasta- Pizza, «Το Μπακάλικο της γειτονιάς»- Ε. Φραγκιάς, «ΜΚ» Security Systems, Ζαχαροπάστείο Delicieus,  Ζην Ζen Spa – Ζωή Σταματοπούλου, Καρβουνιάρης Αθ. – Ασφαλιστικός Σύμβουλος, pi&fi τακούνι και κλειδί, Olio Café, Thule-Trim Hellas, Maxxis, Motorex, Bike Expert.

ΧορηγοίΕπικοινωνίας: «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», bncycling.com

Ακαδημίες Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

Τμήματα SPINNING

spinning 3

Ψηφιακή Χρονομέτρηση

banner chron

Αθλητικά Ενδύματα - CUSTOM

ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΤΒXPERT.GR

Scroll to top