Εξαιρετική η παρουσία της Electric Rev By HelmaTeam και στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας του Γαλατά την Κυριακή 15/02/2015! Η ομάδα κατέβηκε με 6 αθλητές και ήταν μέσα στις 3 πιο πολυπληθέστερες ομάδες της διοργάνωσης. Όλη η ομάδα ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και με πολύ καλή διάθεση.

 

Η πρώτη διάκριση δεν άργησε να έρθει με τον Νίκο Ανδρεόπουλο, ο οποίος μας έχει συνηθίσει σε υψηλές επιδόσεις, κατακτώντας την 2η θέση στην διαδρομή των 30χλμ. Εξαιρετική παρουσία και ο Γιώργος Κάρλος που τερμάτισε στην 9η θέση της ίδιας διαδρομής αλλά και ο Βαγγέλης Μπατζιάκας που τερμάτισε στην 33η θέση. Εκτός συναγωνισμού αλλά σε πολύ καλό χρόνο, τερμάτισε ο Παναγιώτης Ανδρεόπουλος, ο οποίος μας απέδειξε στην πράξη την ποιότητα των ηλεκτρικών ποδηλάτων της HAIBIKE.

Στη διαδρομή των 50χλμ, ο Άρης Σαρρής, το νέο απόκτημα της ομάδας τερμάτισε 6ος στη Γενική Κατηγορία και 3ος στην κατηγορία Α1 Ανδρών 18-29. Στην 20η θέση της Γενικής Κατηγορίας και για μία ακόμα φορά 1η στην κατηγορία της, τερμάτισε η Βαρβάρα Φασόη παρά το γεγονός ότι λάμβανε πρώτη φορά μέρος σε αγώνα ορεινής ποδηλασίας τόσων χιλιομέτρων.

Με μια αγκαλιά διακρίσεις και δυναμική παρουσία έκλεισε την συμμετοχή της στον αγώνα “Γαλατάς Road & MtbRace 2015” η Electric Rev By Helma Team. Αναμένουμε την επόμενη συνάντηση μας με την ομάδα.

 

 

 

 

 

 

Scroll to top