Η εταιρία Real View Digital, επίσημος διανομέας των bike accessories της Wahoo και της Runtastic σε Ελλάδα και Κύπρο, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην έκθεση των διήμερων ποδηλατικών εκδηλώσεων «Γαλατάς Road & Mtb Race 2015».

 

Αθλητές και θεατές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν κοντά όλη την γκάμα των προϊόντων των δύο παραπάνω εταιριών, οι οποίες εξειδικεύονται στον χώρο των bike accessories & apps, αλλά και γενικότερα στον χώρο του Health & Fitness. Επίσης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ζωντανά τον βραβευμένο Indoor Power Trainer της Wahoo, το γνωστό σε όλους KICKR, ο οποίος και ενθουσίασε το κοινό.

Οι εκπρόσωποι της Real View Digital στις εκδηλώσεις του Γαλατά ήταν ο κος Αντωνόπουλος Δημήτρης και η κα Αποστολίδου Έλενα, η οποία μας έκανε την τιμή να απονείμει τα έπαθλα στους νικητές της Γενικής Κατάταξης της διαδρομής των 50km, στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15.02.2015.

Η εταιρεία επίσης απένειμε στον πρώτο νικητή της Γενικής Κατάταξης, Παρρά Παναγιώτη της WORLDOFBIKE OFF ROAD TEAM, ένα φανταστικό bike computer από την συλλογή προϊόντων της Wahoo αξίας 110€, ώστε να του δώσει την ευκαιρία να γνωρίσει μέσα από την καθημερινή του προπόνηση όλα τα οφέλη και τις δυνατότητες που του προσφέρει το bike computer RFLKT συνδέοντας το με το app που ήδη χρησιμοποιεί στο smart phone του.

 

Όσοι από εσάς δεν είχατε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα που φέρνει κοντά σας αποκλειστικά η Real View Digital μπορείτε να δείτε όλη τη γκάμα στο επίσημο site της εταιρίας: 

Ακαδημίες Ποδηλασίας

LOGO SYFAGESmall

Τμήματα SPINNING

spinning 3

Ψηφιακή Χρονομέτρηση

banner chron

Αθλητικά Ενδύματα - CUSTOM

ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΤΒXPERT.GR

Scroll to top